Gaat Marvel-serie 'Daredevil' tóch een nieuwe kans krijgen?

Krijgt 'Daredevil' tóch een nieuwe kans?

Zal de Netflix-serie met Charlie Cox worden voortgezet of heeft de superheld een andere toekomst?

Zilko Tarici, 30 november 2020 om 19:38

Fans van Daredevil zijn sinds gisteren druk in de weer om zich te laten horen via Twitter. Ze doen dit om ervoor te zorgen dat de voormalige Netflix-serie door Disney en Marvel nieuw leven wordt ingeblazen.
Lees ook: 'Daredevil'-ster wil meer seizoenen voor Disney maken

Reden hiervoor is dat de film- en tv-rechten, die tot gisteren in bezit waren van Netflix, weer toebehoren aan Marvel Studios. De serie kwam op 29 november 2018 ten einde, en tot gisteren kon Marvel Studios niks doen met het personage. Nu deze termijn op de rechten is verdwenen, is de hamvraag natuurlijk welke weg Marvel en Disney zullen inslaan met de Man Without Fear.

Hoop voor Charlie Cox
De kans dat de druk van de fans ertoe zal leiden dat Netflix op de een of andere manier met een vierde seizoen komt, is erg klein. Toch zou de uitgesproken liefde voor de acteerprestatie van Charlie Cox er zomaar voor kunnen zorgen dat Marvel besluit om de rol niet opnieuw te casten. Cox zelf wil dit maar al te graag, maar heeft er tot op heden niks over gehoord.

Als je wil meehelpen om Daredevil in zijn huidige vorm te laten terugkeren, kun je hiervoor op social media de hashtag #SaveDaredevil gebruiken. Marvel Studios zal alle commotie vast en zeker opvallen, maar of ze het meenemen in hun besluit over de toekomst van het personage is natuurlijk maar de vraag.

Lees ook: Netflix raakt Marvel-helden definitief kwijt

Bron: Joblo

Lees meer over: Daredevil, Charlie Cox, Netflix, MCU, Disney, Vincent Donofrio

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws