Eerste details over 'Star Wars'-series 'Ahsoka' en 'Rangers of the New Republic'

Eerste details over nieuwe 'Star Wars'-series

Jon Favreau onthult alvast de setting van de twee grootschalige nieuwe Star Wars-series die eraan zitten te komen.

Jim Pedd, 23 december 2020 12:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Jon Favreau is de man achter het grote succes The Mandalorian. Hij mag de komende jaren helemaal los op Disney+ met Star Wars.
Zo brengt Favreau ons onder meer ook de series The Book of Boba Fett, Ahsoka en Rangers of the New Republic. Van die laatste twee weten we zeker dat ze aan elkaar verbonden zullen zijn en dat er een crossover komt met The Mandalorian.

Waar gaan ze over?
Favreau onthulde tijdens een interview dat zijn series zich "direct na" de gebeurtenissen in de film Return of the Jedi afspelen. "Dat was een film waar we allemaal mee opgegroeid zijn," begon Favreau.

"Ik werkte in een filmtheater in Queens toen Return of the Jedi te zien was, dus ik zag die film tientallen keren op werk. En nu vind ik het zo mooi om dat verhaal voort te zetten met een aantal van die personages."

Een deel zal in elk geval draaien om de jonge Jedi Ahsoka Tano, gespeeld door Rosario Dawson. Zij zit achter Grand Admiral Thrawn aan. Tegelijk volgen we de mannen en vrouwen die voor de New Republic vechten, vermoedelijk ook tegen de legers van supoerschurk Thrawn.

Lees ook: Is dit de schurk van 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' seizoen 3?

Lees ook: Essentieel personage keert op zeker terug voor de Star Wars-serie 'The Mandalorian'

Bron: Collider

Lees meer over: Star Wars, Jon Favreau, The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka, Rangers of the New Republic

Populair nieuws