'Chilling Adventures of Sabrina' van Netflix moest dit veranderen voor het laatste seizoen

Chilling Adventures of Sabrina moest veranderen

Dit moest voor het laatste seizoen van de serie Chilling Adventures of Sabrina wijzigen.

Jim Pedd, 23 december 2020 om 12:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Over iets meer dan een week is Chilling Adventures of Sabrina dan eindelijk op Netflix te zien. Een van de actrices, Jaz Sinclair, laat weten dat ze heel veel heeft laten veranderen aan haar personage.
Jaz speelt de rol van Roz Walker in de serie, en is de beste vriendin van Sabrina Spellman. Ze maakte nogal een bovennatuurlijk traject door in de serie. En met showrunner Roberto Aguirre-Sacasa regelde ze dat haar personage terug kan naar haar feministische roots.

Veranderingen aanbrengen
"Ik heb een heel goed gesprek gehad met Roberto," begon Sinclair. "Toen ik tekende voor de serie, vond ik het fantastisch om een feministisch, lawaaierig en allerminst bang meisje in een heksenwereld te spelen."

"We hebben zoveel mogen ervaren. Maar in Part 3 was ik vooral een cheerleader aan de zijlijn en maakte ik nogal twijfelachtige beslissingen met Harvey. Dus ik had het erover met Robert, vlak voor Part 4."

Uiteindelijk kwamen de twee overeen: "hij nam alles wat ik zei mee en heeft er ook echt iets mee gedaan. Daarom krijgt Roz zoveel gaafs te doen in Part 4. Dus ik ben heel dankbaar dat hij mij gehoord heeft."

Lees ook: Gaat het 4de seizoen van Netflix-hit 'Chilling Adventures of Sabrina' een bevredigend einde krijgen?

Lees ook: Fijne verrassing in clip 'Chilling Adventures of Sabrina'

Bron: ComicBook

Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Jaz Sinclair, Netflix, Robert Aguirre Sacasa

Populair nieuws