search
Sprankje hoop voor de terugkeer van een klassieke 'Doctor Who'-held
Series / Nieuws

Sprankje hoop voor de terugkeer van een klassieke 'Doctor Who'-held

Doctor Who zou heel, heel misschien Christopher Eccleston kunnen terugbrengen als de Ninth Doctor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er gebeurde dit jaar iets waarvan Doctor Who-fans gedacht hadden dat het volstrekt onmogelijk was. Acteur Christopher Eccleston keerde terug om weer de Ninth Doctor te spelen in een audiodrama.

Dat wordt in de loop van volgend jaar online gezet, maar Eccleston deelde kortgeleden foto's waaruit blijkt dat hij begonnen was met de opnames. Hij vond het geweldig, laat hij nu weten.

Sprankeltje hoop
"Ik heb er echt van genoten," aldus Eccleston. "Het was geweldig om hem weer te spelen. En zoals ik altijd heb gezet: hij is geweldig om te spelen, iemand met zoveel optimisme, enthousiasme, zo'n brein en hart - twee harten!"

Dat geeft fans natuurlijk de hoop dat Eccleston dan straks wil overwegen om ook als live-action Doctor terug te keren voor een grootse aflevering in de franchise.

Die kans lijkt echter nog altijd behoorlijk klein. Eccleston vertelde namelijk dat hij daar nog niet over na wil denken; daarvoor zijn de slechte herinneringen vermoedelijk nog altijd te vers. De acteur bracht de serie dan wel terug in 2005, maar werd na 1 seizoen aan de kant gezet door de BBC.

Lees ook: Het verhaal van 'Doctor Who'-schurk Missy lijkt nog niet voorbij te zijn

Lees ook: 'Doctor Who'-acteur Christopher Eccleston heeft een teleurstellende boodschap hij keert niet terug in de serie
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen