Het verhaal van 'Doctor Who'-schurk Missy lijkt nog niet voorbij te zijn

Doctor Who-schurk Missy keert mogelijk terug

Doctor Who heeft er de laatste jaren een handje van om veel oude bekenden terug te brengen.

Jim Pedd, 19 december 2020 10:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Michelle Gomez was enige tijd te zien in Doctor Who als de eerste vrouwelijke incarnatie van The Master. Deze superschurk was tot dan toe altijd als man in beeld gebracht, maar met het debuut van Missy was het anders.
De onvoorspelbare schurk was op veel manieren anders dan wat we tot dan toe gezien hadden in de BBC-serie. Missy was uniek en had een heel andere dynamiek met de Twelfth Doctor, die gespeeld werd door Peter Capaldi.

Niet in leven
Het einde van Missy was niet zo vrolijk. John Simms The Master kwam MIssy tegen en doodde het personage met behulp van zijn iconische laser screwdriver. Daarmee kwam er een behoorlijk somber einde aan het personage.

Maar showrunner Chris Chibnall bracht haar verrassend genoeg terug. En nu lijkt er zomaar eens meer in te zitten. Gomez ziet het in elk geval wel zitten.

"Wat Doctor Who betreft, is het boek nooit gesloten. Ik zou het geweldig vinden om nog eens terug te keren op een zeker moment. Dus ja, dat is een zeer duidelijke 'Ja, ik ben beschikbaar'. Hoewel ik op dit moment niet beschikbaar ben. Maar dat komt goed!"

Lees ook: 'Doctor Who'-acteur Christopher Eccleston heeft een teleurstellende boodschap hij keert niet terug in de serie

Lees ook: Oud 'Doctor Who'-acteur is klaar voor zijn terugkeer in de serie

Bron: Doctor Who TV

Lees meer over: Doctor Who, Michelle Gomez, BBC, Missy

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws