'Riverdale' verwerkt een échte zwangerschap in het nieuwe seizoen

Riverdale verwerkt zwangerschap castlid in verhaal

Riverdale geeft de zwangerschap van actrice Vanessa Morgan een plek in het verhaal.

Door onze nieuwsredactie, 23 december 2020 12:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eerder deze zomer onthulde actrice Vanessa Morgan, die Toni Topaz speelt in The CW-serie Riverdale, dat ze zwanger is van haar eerste kind.
Morgan is nu met zwangerschapsverlof, vlak voor de geboorte van haar kindje. En nu bevestigt ze dat haar zwangerschap én aanwezigheid onderdeel uitmaken van het verhaal in het vijfde seizoen van de Archie Comics-serie.

Zwangerschap
"Ik ben nu officieel met zwangerschapsverlof!" liet Morgan weten op haar Instagram-account. "Ik ben dankbaar dat de showrunner en producenten zo meegewerkt hebben en mijn zwangerschap onderdeel van de serie maken. En ik ben er trots op dat mijn lichaam mij ertoe in staat heeft gesteld om te werken, ondanks dat ik bijna negen maanden zwanger ben. Het is nu tijd om een baby te krijgen! Fijne feestdagen iedereen."



Het is de verwachting dat het vijfde seizoen van Riverdale op 20 januari 2021 zijn debuut maakt op The CW. De serie zal dit seizoen een tijdje in de toekomst springen.

Riverdale gaat eerst de komende afleveringen de verhaallijnen op de middelbare school afronden. Daarna zien we heel andere verhaallijnen voor veel van de tienerpersonages.

Lees ook: Eerste mysterieuze trailer voor 'Riverdale' seizoen 5

Lees ook: 'The Vampire Diaries'-ster te zien in 'Riverdale' seizoen 5?

Bron: ComicBook

Lees meer over: Riverdale, Archie, The CW, Vanessa Morgan

Populair nieuws