'The Vampire Diaries'-ster te zien in 'Riverdale' seizoen 5?

Er zou zomaar eens een erg bekende naam toegevoegd kunnen worden aan het vijfde seizoen van 'Riverdale'...

Geoffrey Ketels, 25-11-2020 14:37

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Na het vroegtijdig moeten stoppen van de opnames voor het vierde seizoen van Riverdale kijken fans stevig uit naar de komst van het vijfde deel van de reeks.... en daar komt nu mogelijks nog een extra reden bij!
Dat het vijfde seizoen van Riverdale weer heel wat moois voor ons in petto zal hebben lijkt vast te staan. Nu is er echter voor fans nog een extra reden om uit te kijken naar het vervolg. Niemand minder dan actrice Nina Dobrev (The Vampire Diaries) zou namelijk zomaar haar opwachting kunnen maken.

Lees ook: Zo blikt 'Riverdale' haar kusscènes in tijdens Coronatijden

Nieuwe relaties
Eerder werd reeds bekend gemaakt dat het vijfde seizoen van Riverdale een significante sprong in de tijd zal maken. Dit zorgt er voor dat de personages volwassen zijn geworden en ook nieuwe relaties hebben. Dit geldt niet alleen voor Veronica, maar ook voor Jughead. Deze laatste zou een relatie hebben met Jessica... en net die rol zou gespeeld worden door Nina Dobrev.

Zekerheid over bovenstaande bestaat er nog niet, maar het was de bekende actrice zelf die er naar heeft gehint door een foto te plaatsen op haar Instagram. Bovendien speelde Dobrev eerder al een cruciale rol in een driehoeksverhouding waardoor ze de gedoodverfde favoriet lijkt voor de rol van Jessica in Riverdale.

De eerste aflevering van het vijfde seizoen zou als alles goed gaat op 21 januari 2021 op streamingdienst Netflix moeten verschijnen.

Lees ook: Nieuwe seizoen 'Riverdale' staat binnenkort op Netflix!

Lees meer over: Nina Dobrev, serie, series, Riverdale, Netflix, The Vampire Diaries

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam