Goed nieuws voor het laatste seizoen van 'Better Call Saul'

Hoe zal het einde van de serie gelinkt worden aan Breaking Bad?

Zilko Tarici, 23-12-2020 12:08

Breaking Bad wordt in het algemeen gezien als een van de beste tv-series ooit, maar spinoff/prequel Better Call Saul komt qua kwaliteit zeer dicht in de buurt. Volgend jaar zal de serie waarschijnlijk ten einde komen met het laatste seizoen, en daar hebben we nu wat meer nieuws over.
Ondanks COVID-19 lijkt het er namelijk op dat de productie van het laatste seizoen volgend jaar (met de nodige maatregelen) eindelijk kan beginnen. Peter Gould, medebedenker van de serie, liet dit weten via een update over het laatste seizoen. Hij zei er het volgende over:

"Het is nogal laat in het tv-seizoen, maar momenteel hebben we elke dag meetings via Zoom. Het is alsof we dansen op drijfzand. Het is een behoorlijke handicap om op afstand samen te werken, maar ik vind het geweldig wat we desondanks hebben weten te bedenken.

We hebben meer scripts dan normaal klaarliggen (13 in plaats van 10) en ons intense verlangen is om begin volgend jaar met de opnames te beginnen."


Breaking Bad in een ander daglicht
Gould liet eerder al weten dat we dingen over bepaalde personages te weten zullen komen die de gebeurtenissen in Breaking Bad in een ander daglicht zullen stellen. En daarmee wordt het laatste stukje gelegd van een puzzel die in 2007 begon met Breaking Bad.

Lees ook: Slecht nieuws voor fans van 'Better Call Saul'

Lees ook: 'Better Call Saul' gaat 'Breaking Bad' erg veranderen

Bron: Deadline

Lees meer over: Better Call Saul, Netflix, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix