Keiharde serie 'Mocro Maffia' seizoen 3 verschijnt binnenkort op Videoland

Derde seizoen 'Mocro Maffia' snel op Videoland

Het derde seizoen van de reeks zal al tijdens de eerste maand van het nieuwe jaar te bekijken zijn...

Geoffrey Ketels, 25 december 2020 om 11:05

Fans van de serie Mocro Maffia mogen zich opmaken voor heel wat nieuwe afleveringen. Het derde seizoen is namelijk aan de start van het nieuwe jaar te bekijken bij Videoland.
Toen de lockdown van maart werd afgekondigd konden fans van Mocro Maffia toch ook rekenen op een beetje goed nieuws. Op dat ogenblik werd namelijk het tweede seizoen van de reeks gelanceerd.

Door de Coronacrisis leek het er even naar uit te zien dat het derde seizoen best wel nog even op zich zou laten wachten. Dat blijkt nu echter vals alarm te zijn.

Januari
Er zit heel wat moois aan te komen in de maand januari op Videoland. In eerste instantie werd eerder bijvoorbeeld reeds bekend gemaakt dat de volledige serie van Grey's Anatomy zou worden toegevoegd. Nu is er nog meer goed nieuws. Ook het derde seizoen van Mocro Maffia verschijnt namelijk in januari op de streamingdienst.

Ondanks het Coronavirus is de cast en crew er dus duidelijk toch nog in geslaagd om het nieuwe seizoen van Mocro Maffia binnen een toch vrij korte tijdspanne af te werken. Ze verschijnt dan ook op Videoland op 29 januari 2021.

Lees ook: Fans opgelet! 'Mocro Maffia' gaat door met een nieuw seizoen!

Lees meer over: Mocro Maffia, serie, series, Videoland

Populair nieuws