Dit kan je allemaal verwachten in 2021 op streamingdienst Disney+

Disney+ komt met veel content in 2021, bereid je maar voor!

Jim Pedd, 25-12-2020 11:05

Disney heeft zijn volledige releaseplannen voor 2021 bekend gemaakt. Daaruit blijkt dat er in elk geval tien projecten gepland staan voor de streamingdienst Disney+. Het brengt ons tot het volgende overzicht.
15 januari
WANDAVISION: Deze Marvel-serie is een mix tussen klassieke televisie en het Marvel Cinematic Universe. We zien Wanda Maximoff en Vision, twee wezens met superkrachten, leven in een ideale suburb. Ze vermoeden echter dat niet alles is wat het lijkt.

Januari 2020
PIXAR POPCORN: Dit is een verzameling shorts van Pixar Animation Studios. We zien Pixar-personages in gloednieuwe, korte verhalen gemaakt door de getalenteerde animators van de studio.

19 februari
FLORA & ULYSSES: Deze komedieserie is een avontuur over de tienjarige Flora. Zij houdt van comics en is behoorlijk cynisch, vooral nu haar ouders gescheiden zijn. Flora redt een eekhoorntje, dat ze Ulysses noemt, en ontdekt al snel dat hij over buitengewone krachten beschikt.

19 maart
THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER: Sam Wilson en Bucky Barnes moeten samenwerken in een wereldwijd avontuur dat hun krachten en hun geduld aardig op de proef zal stellen.

Mei 2021
LOKI: Deze Marvel-serie draait om de God of Mischief, terwijl hij uit de schaduwen van zijn broer stapt, in een gloednieuwe serie die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.

Zomer 2021
WHAT IF"?: Deze MCU-serie bekijkt bekende gebeurtenissen uit de films opnieuw en zoekt uit wat er zou zijn gebeurd, als de dingen zich heel anders afgespeeld zouden hebben.

Herfst 2021
DUG DAYS: Een short-serie die zich afspeelt rond het leven en de avonturen van Dug, het lieve hondje uit Disney en Pixar-film Up. Elk avontuur is een gebeurtenis uit het leven van Dug.

Eind 2021
MS. MARVEL: Kamala Khan is een zestienjarig Pakistaans-Amerikaans meisje dat opgegroeid is in Jersey City. Ze is een geweldig leerling, gamer en houdt ervan om fan-fictie te schrijven, met name over Captain Marvel. Maar ineens krijgt ze superkrachten!

Eind 2021
HAWKEYE: Hawkeye werkt samen met nog een bekende boogschutter uit de Marvel-comics.

December 2021
THE BOOK OF BOBA FETT: De reis van Boba Fett gaat door in The Book of Boba Fett, waarin Temuera Morrison weer de rol van Boba speelt.

2021
STAR WARS: THE BAD BATCH: De experimentele klonen van de Bad Batch keren terug en proberen een weg te vinden in de chaos na de val van de republiek.

Bron: ComingSoon

Lees meer over: DIsney Plus, Series, Releaseschema, Planning, 2021

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix