Nieuw op Netflix: Kerstmis in Londen met de 'Bridgerton' familie

Nieuw op Netflix: Kerstmis met de Bridgertons

De serie komt van de hand van niemand minder dan Shonda Rhimes...

Geoffrey Ketels, 25 december 2020 om 11:03

De samenwerking van Shonda Rhimes en Netflix zal ongetwijfeld weer heel wat prachtige nieuwe projecten met zich meebrengen. Het eerste resultaat van die samenwerking luistert naar de naam Bridgerton.
De serie Bridgerton speelt zich af in de Engelse hoofdstad Londen. De serie is verder gebaseerd op de succesvolle romans van Julia Quinn. De reeks vertelt het verhaal van de niet alleen aantrekkelijke en weelderige, maar ook competitieve wereld van de high society van Regency London.

Centraal in de reeks staat de Bridgerton-familie. Deze familie staat er om bekend ongelofelijk machtig te zijn. Dat is ook nodig, want ze maakt deel uit van een wereld die zich kenmerkt door ingewikkelde regeltjes en dramatische machtspelletjes.

[b]Hoge verwachtingen

De serie kan rekenen op heel wat interesse. Dit niet alleen omwille van de prima cast, maar vooral omwille van de veelbelovende namen die achter het project schuilgaan. Sowieso wordt er ontzettend veel verwacht van de samenwerking van Shonda Rhimes met Netflix.

Ben jij ook al benieuwd wat deze serie allemaal voor moois voor jou in petto zal hebben? Dan hoef je niet lang meer te wachten. Vanaf morgen, vrijdag 25 december 2020 is de reeks namelijk te bekijken bij Netflix!


Lees meer over: Bridgerton, serie, series, Netflix, Shonda Rhimes

Populair nieuws