Komt Star Wars 'The Mandalorian' seizoen 3 wel in 2021 uit op Disney+?

Komt The Mandalorian S3 wel in december 2021 uit?

The Mandalorian lijkt zomaar eens niet in 2021 op Disney+ te komen, helaas.

Jim Pedd, 25 december 2020 om 11:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen dinsdag onthulde Disney zijn volledige programmering voor 2021. Daaruit bleek onder meer dat we in december 2021 de live-action serie The Book of Boba Fett kunnen verwachten.
Maar opmerkelijk genoeg ontbrak er een serie, namelijk The Mandalorian. Die was eerder aangekondigd voor de kerst van 2021. Dan zou het derde seizoen beginnen. Maar van dat plan lijkt men ondertussen afgestapt te zijn.

Derde seizoen
De verwachting is dat de camera's van het derde seizoen van The Mandalorian pas van start gaan op het moment dat die van Boba Fett afgerond zijn. Die is nu in ontwikkeling en wordt op moment van schrijven nog niet opgenomen.

Het is dus nog even wachten tot de serie van start gaat met zijn opnames. Maar er komt een derde seizoen, zoveel is wel duidelijk en gegarandeerd.

Maar waar het verhaal naartoe gaat van het derde seizoen is niet duidelijk. The Mandalorian nam afscheid van Grogu, de kleine Baby Yoda. En het lijkt erop dat Din Djarin het Darksaber nog in handen heeft, en dus mogelijk moet vechten tegen voormalig bondgenoot Bo-Katan Kryze.

Lees ook: Mag je Baby Yoda uit 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' nog wel zo noemen?

Lees ook: Eerste details over 'Star Wars'-series 'Ahsoka' en 'Rangers of the New Republic'

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Disney Plus, Seizoen 3, Din Djarin

Populair nieuws