search
Nieuwe seizoenen voor komedieseries 'Transparent' en 'Survivor's Remorse'
Series / Nieuws

Nieuwe seizoenen voor komedieseries 'Transparent' en 'Survivor's Remorse'

Amazon en Starz zorgen dat er weer genoeg te lachen valt in 2015.

De komedieseries Transparent en Survivor's Remorse, van respectievelijk Amazon en Starz, krijgen beiden een tweede seizoen. Beide shows werden het afgelopen jaar goed bekeken en dus is het vertrouwen groot.


Transparent van Jill Soloway gaat over Maura Pfefferman (Jeffrey Tambor). Ze heeft het grootste gedeelte van haar leven rondgelopen als Mort Pfefferman, hoofd van een disfunctionele familie bestaande uit ex-vrouw Shelly (Judith Light) en kinderen Sarah (Amy Landecker), Josh (Jay Duplass) en Ali (Gaby Hoffman). Wanneer Maura haar drastische verandering bekendmaakt, komen er plots een heleboel andere familiegeheimen bovendrijven.

Survivor's Remorse is een show van uitvoerend producenten Tom Werner, Maverick Carter, LeBron James, Mike O'Malley, Paul Wachter en Victor Levin. De aandacht gaat uit naar Cam Calloway (Jessie T. Usher), een basketbalfenomeen van begin twintig. Hij tekent een miljoenencontract bij een professioneel team in Atlanta en verhuist naar Georgia om zijn nieuwe avontuur te beginnen. Samen met zijn neef Reggie Vaughn (RonReaco Lee) wordt hij geconfronteerd met de mooie en vervelende kanten van zaken als faam, liefde en loyaliteit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen