search

Ons nieuws van maandag 13 oktober 2014

Preview The Walking Dead seizoen 5, aflevering 1
Series / Nieuws

Preview The Walking Dead seizoen 5, aflevering 1

De grote vraag aan het einde van The Walking Dead seizoen 4 was wat er gaat gebeuren met de groep nu ze zijn aangekomen in Terminus?

De grote vraag aan het einde van The Walking Dead seizoen 4 was wat er gaat gebeuren met de groep nu ze zijn aangekomen in Terminus. Waar eerder "The Governeur" hun veilige gevangenis vernietigde, lijkt er nu een tweede vijand op te staan. In de VS kwam er gister al een voorlopig antwoord op die vraag, in Nederland komt dat antwoord pas vandaag. Vanavond om 22:00 zendt Fox NL die aflevering uit, wij kregen hem vanmiddag al te zien in een volle zaal bij Boom Chicago.

De presentatie was in handen van BN'er Eddie Zoey die ook het nieuwe FOX-programma 'Release The Hounds' presenteert, dat voor aanvang van The Walking Dead werd getoond in de zaal. Heb je de aflevering nog niet gekeken, lees dan absoluut niet verder (spoiler alert)!

** SPOILERS **

Zoals aan het einde van het vierde seizoen te zien was, is de groep gevangen genomen in de zogenaamde "veilige haven" Terminus. Alle hoop die ze hadden op een nieuw veilig onderkomen wordt weggevaagd, wanneer blijkt dat Terminus het huis is van een groep kannibalen. Rick en een gedeelte van zijn groep worden bijna gescalpeerd, echter weet Carol hier met een enorme explosie een stokje voor te steken. Wat volgt is een bloederige strijd met de in grote aantallen aanwezige Walkers en de overlevende bewoners van Terminus..

Deze eerste aflevering zet de toon voor die nieuwe seizoen, waarin de groep weer moet zien te overleven in de wildernis. Wat meteen opvalt is dat de zombies er nog een tikkeltje griezeliger uitzien dan in de voorgaande seizoenen. Het is inmiddels zo'n vijf jaar na het uitbreken van de zombiepandemie en de zombies komen in een steeds verdere staat van ontbinding.

Iedere maandag om 22:00 zendt FOX een nieuwe aflevering uit van The Walking Dead Seizoen 5. Enjoy!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoenen voor komedieseries 'Transparent' en 'Survivor's Remorse'
Series / Nieuws

Nieuwe seizoenen voor komedieseries 'Transparent' en 'Survivor's Remorse'

Amazon en Starz zorgen dat er weer genoeg te lachen valt in 2015.

De komedieseries Transparent en Survivor's Remorse, van respectievelijk Amazon en Starz, krijgen beiden een tweede seizoen. Beide shows werden het afgelopen jaar goed bekeken en dus is het vertrouwen groot.

Transparent van Jill Soloway gaat over Maura Pfefferman (Jeffrey Tambor). Ze heeft het grootste gedeelte van haar leven rondgelopen als Mort Pfefferman, hoofd van een disfunctionele familie bestaande uit ex-vrouw Shelly (Judith Light) en kinderen Sarah (Amy Landecker), Josh (Jay Duplass) en Ali (Gaby Hoffman). Wanneer Maura haar drastische verandering bekendmaakt, komen er plots een heleboel andere familiegeheimen bovendrijven.

Survivor's Remorse is een show van uitvoerend producenten Tom Werner, Maverick Carter, LeBron James, Mike O'Malley, Paul Wachter en Victor Levin. De aandacht gaat uit naar Cam Calloway (Jessie T. Usher), een basketbalfenomeen van begin twintig. Hij tekent een miljoenencontract bij een professioneel team in Atlanta en verhuist naar Georgia om zijn nieuwe avontuur te beginnen. Samen met zijn neef Reggie Vaughn (RonReaco Lee) wordt hij geconfronteerd met de mooie en vervelende kanten van zaken als faam, liefde en loyaliteit.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Black Sails' seizoen 2
Series / Nieuws

Eerste trailer 'Black Sails' seizoen 2

Starz heeft ook alvast melding gemaakt van een derde seizoen.



Hierboven vind je de eerste trailer van het tweede seizoen van Black Sails, de Emmy-winnende serie van producenten Michael Bay (Transformers) en zijn Platinum Dunes-partners Brad Fuller en Andre Form. Wederom volgen we de gevreesde kapitein Flint (Toby Stephens) en zijn bemanning. De gebeurtenissen spelen zich twintig jaar voor die uit Robert Louis Stevensons klassieker Treasure Island af.

Het eerste seizoen van Black Sails werd ontzettend goed bekeken op Starz (zo'n 5,3 miljoen kijkers per aflevering) en wordt in ongeveer 130 landen wereldwijd uitgezonden. Het derde seizoen is inmiddels ook al aangekondigd.

Seizoen 2 gaat op 24 januari 2015 in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mortal Instruments' wordt tv-serie
Series / Nieuws

'The Mortal Instruments' wordt tv-serie

De plannen voor een tweede film zijn van tafel geveegd, maar Constantin Films is nog niet klaar met Cassandra Clare's fantasyreeks.

In 2013 deed de fantasyfilm The Mortal Instruments: City of Bones het in commercieel opzicht niet bijster goed, dus nu heeft productiemaatschappij Constantin Film besloten om Cassandra Clare's boekenreeks om te toveren tot een tv-serie. Inmiddels is Ed Decter, bekend van o.a. Helix en Unforgettable, ingehuurd om als showrunner op te treden bij de Mortal Instruments-show.

Het eerste boek en de bijhorende film gaan over het schijnbaar normale tienermeisje Clary Fray. Al snel blijkt echter dat ze dat ze afstamt van de Schaduwjagers. Dat zijn jonge krijgers, die afstammen van engelen. Zij vechten een eeuwigdurende strijd tegen demonen om de Aarde te beschermen. Als haar moeder plotseling verdwijnt, moet Clary zich bij een groep van die Schaduwjagers voegen en reizen naar een gevaarlijk alternatief New York, dat Downworld heet. Daar wonen demonen, krijgsheren, vampiers, weerwolven en andere dodelijke wezens.

Constantin wilde in eerste instantie een filmfranchise voortbrengen, maar het weinig succesvolle eerste deel heeft ervoor gezorgd dat dit plan van tafel is geveegd. De productie van de tv-serie gaat volgend jaar van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsis tweede aflevering 'Constantine' onthuld
Series / Nieuws

Synopsis tweede aflevering 'Constantine' onthuld

John neemt het op tegen een oeroude geest.

NBC heeft de titel en omschrijving van de tweede aflevering van DC-serie Constantine vrijgegeven. Daarin zal het personage Zed, gespeeld door Angélica Celaya geïntroduceerd worden. De synopsis van de aflevering The Darkness Beneath luidt als volgt;

"Diep in de bergen van West-Pennsylvania, is John (Matt Ryan) de enige hoop van een klein mijnstadje. Hij moet het opnemen tegen een oeroude Welsh geest. Terwijl hij deze geisoleerde onschuldige mensen beschermt, vindt John een nieuwe bondgenoot in een mysterieuze jonge vrouw, genaamd Zed (Angélica Celaya). Ook zijn er rollen voor Harold Perrineau en Charles Halford.

De aflevering gaat op 31 oktober in première. Een week daarvoor beleeft de serie zijn première, op 24 oktober.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo 'Doctor Who'-aflevering Flatline
Series / Trailer

Promo 'Doctor Who'-aflevering Flatline

Wat doe je als zelfs muren je niet beschermen tegen je vijand?



Na afloop van de aflevering Mummy on the Orient Express eergisteren, werd meteen een promo vrijgegeven voor de volgende Doctor Who aflevering. Het betreft de aflevering Flatline, waarin Clara Oswald (Jenna Coleman) en de Doctor (Peter Capaldi) van elkaar gescheiden worden. Clara ontdekt dan een nieuwe bedreiging van een andere dimensie. Maar hoe verschuil je je voor iets, als zelfs muren geen bescherming bieden? Met mensen te redden en een gevangen genomen Doctor, moet Clara het opnemen tegen een vijand die bestaat voorbij de menselijke perceptie.

Flatline is geschreven door Jamie Mathieson en geregisseerd door Douglas Mackinnon. Naast Capaldi en Coleman spelen ook Samuel Anderson (Danny Pink), John Cummins (Roscoe), Jessica Hayles (PC Forrest), Jovian Wade (Rigsy), Christopher Fairbank (Fenton), Matt Bardok (Al), Raj Bajaj (George), James Quinn (Bill) en Michelle Gomez (Missy) rollen in de aflevering. Deze is op zaterdag 18 oktober te zien op BBC1, om 21:25 uur Nederlandse tijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.