search
Preview The Walking Dead seizoen 5, aflevering 1
Series / Nieuws

Preview The Walking Dead seizoen 5, aflevering 1

De grote vraag aan het einde van The Walking Dead seizoen 4 was wat er gaat gebeuren met de groep nu ze zijn aangekomen in Terminus?

De grote vraag aan het einde van The Walking Dead seizoen 4 was wat er gaat gebeuren met de groep nu ze zijn aangekomen in Terminus. Waar eerder "The Governeur" hun veilige gevangenis vernietigde, lijkt er nu een tweede vijand op te staan. In de VS kwam er gister al een voorlopig antwoord op die vraag, in Nederland komt dat antwoord pas vandaag. Vanavond om 22:00 zendt Fox NL die aflevering uit, wij kregen hem vanmiddag al te zien in een volle zaal bij Boom Chicago.


De presentatie was in handen van BN'er Eddie Zoey die ook het nieuwe FOX-programma 'Release The Hounds' presenteert, dat voor aanvang van The Walking Dead werd getoond in de zaal. Heb je de aflevering nog niet gekeken, lees dan absoluut niet verder (spoiler alert)!

** SPOILERS **

Zoals aan het einde van het vierde seizoen te zien was, is de groep gevangen genomen in de zogenaamde "veilige haven" Terminus. Alle hoop die ze hadden op een nieuw veilig onderkomen wordt weggevaagd, wanneer blijkt dat Terminus het huis is van een groep kannibalen. Rick en een gedeelte van zijn groep worden bijna gescalpeerd, echter weet Carol hier met een enorme explosie een stokje voor te steken. Wat volgt is een bloederige strijd met de in grote aantallen aanwezige Walkers en de overlevende bewoners van Terminus..

Deze eerste aflevering zet de toon voor die nieuwe seizoen, waarin de groep weer moet zien te overleven in de wildernis. Wat meteen opvalt is dat de zombies er nog een tikkeltje griezeliger uitzien dan in de voorgaande seizoenen. Het is inmiddels zo'n vijf jaar na het uitbreken van de zombiepandemie en de zombies komen in een steeds verdere staat van ontbinding.

Iedere maandag om 22:00 zendt FOX een nieuwe aflevering uit van The Walking Dead Seizoen 5. Enjoy!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen