Jonge 'Fear the Walking Dead'-actrice met de dood bedreigd na ontwikkelingen in de serie

Fear the Walking Dead-actrice met de dood bedreigd

Fear the Walking Dead-ster Alexa Nisenson is met de dood bedreigd vanwege handelingen van haar personage.

Jim Pedd, 27 december 2020 om 11:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Soms gaan fans wel heel erg ver. Als je ze fans kan noemen tenminste. Alexa Nisenson meldt dat ze met de dood bedreigd werd, nadat haar personage een fanfavoriet personage in Fear the Walking Dead om het leven bracht.
Nisenson was op dat moment elf jaar oud. Haar personage doodde Nick Clark, een van de meest favoriete personages van heel wat fans. Het was behoorlijk verrassend, maar de reacties van fans gingen veelt e ver.

Niet op voorbereid
"Ik wist niet dat Charlie Nick zou doden toen ik mij bij de serie voegde," aldus Nisenson tijdens een interview met de Talk Dead to Me podcast. "Ik ontdekte het toen ik het scenario opende, en dacht: 'oh wow'".

"Ik was echt geschokt. Ik had het helemaal niet zien aankomen. Ik dacht dat ik na misschien vijf of zes afleveringen al klaar zou zijn"

Maar dat was dus niet het geval. De jonge actrice wist dat de fans zouden reageren, maar had niet verwacht dat het zo heftig zou zijn. De inmiddels veertienjarige actrice aan het woord: "Iemand ontdekte mijn adres en zei dat ze langs zouden komen om mij te vermoorden. Het werd wel heel persoonlijk en eng. Het was eng voor mij en voor mijn familie."

Lees ook: Gaat 'Fear the Walking Dead' Madison weer terugbrengen?

Lees ook: Er komt nóg een seizoen 'Fear the Walking Dead'

Bron: CB

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Alexa Nisenson, Nick, Talk Dead to Me, AMC

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws