search

Ons nieuws van zondag 27 december 2020

Goed nieuws voor fans van 'Lord of the Rings'!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'Lord of the Rings'!

De opnames van de eerste aflevering van de Amazon-serie zijn nu eindelijk afgerond.

Na een hele rits tegenslagen, zijn de opnames van de eerste aflevering van Amazons Lord of the Rings-serie dan eindelijk afgerond.

De aflevering werd opgenomen door J.A. Bayona. Op zijn Instagram kondigde hij het einde aan. "Dit is mijn laatste foto in Nieuw-Zeeland," aldus Bayona op zijn Instagram.

Buitengewoon land
"Ik heb geen woorden om dit buitengewone land te bedanken, zijn mooie mensen en het feit dat ze mij de afgelopen anderhalf jaar op hebben genomen. Mijn hart voelt zich nu een beetje Kiwi en ik kan niet wachten om terug te keren."

Bekijk op instagram


De serie gaat in januari weer verder met de opnames. Dan wordt de rest van het eerste seizoen opgenomen, van een van de duurste televisieseries die ooit gemaakt zijn.

Amazon heeft 250 miljoen dollar neergeteld voor de televisierechten op de franchise. Ook kost de productie zo'n 1 miljard dollar van de serie. Er komen vijf seizoenen, die gaan draaien om onder meer de eerste oorlog om de Ring.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-ster Viggo Mortensen over de peperdure aanstaande serie

Lees ook: De verwachtingen zijn hoog: 'Lord of the Rings'-serie breidt weer flink uit
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Er lijken meer afleveringen van de Marvel-serie 'WandaVision' te verschijnen op Disney+
Series / Nieuws

Er lijken meer afleveringen van de Marvel-serie 'WandaVision' te verschijnen op Disney+

Het jaar 2021 start groots voor Disney+ met de Marvel serie WandaVision.

Oorspronkelijk werd aangenomen dat de live action Marvel-series van Disney+ en Marvel Studios zouden gaan bestaan uit zes afleveringen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de shows vergelijkbaar is met die van de films.

Nu lijkt het erop dat WandaVision met Wanda Maximoff a.k.a. Scarlet Witch van actrice Elizabeth Olsen en Vision van acteur Paul Bettany uit meer dan zes afleveringen gaat bestaan. Dit blijkt via een officiële Disney website.

Tot en met 5 maart nieuwe afleveringen
"Op 15 januari 2021 start WandaVision op Disney +, het streamingplatform van Disney," luidt de vermelding. "De serie met Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff) en Paul Bettany (Vision) zal elke vrijdag een nieuwe aflevering krijgen en het einde van het debuutseizoen wordt bereikt op 5 maart."

Dit zou betekenen dat WandaVision acht afleveringen zou krijgen in paats van zes. Twee weken later op 19 maart start alweer het eerste seizoen van The Falcon and the Winter Soldier.

Lees ook: Het Marvel Cinematic Universe start in januari opnieuw met de komst van de eerste Marvel-serie op Disney+ 'WandaVision'

Lees ook: De series op Disney+ van Marvel Studios worden volstrekt unieke ervaringen
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tegenslag voor 'Star Trek: Picard' seizoen 2
Series / Nieuws

Tegenslag voor 'Star Trek: Picard' seizoen 2

We moeten nog iets langer wachten op de nieuwe avonturen van de oude Picard.

Vandaag hebben we een korte nieuwe update over de opnames van het tweede seizoen van Star Trek: Picard. Om de nieuwe afleveringen te kunnen filmen zijn de nodige veiligheidsmaatregelen genomen vanwege het coronavirus. En dat zorgt helaas voor vertraging.

Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de opnames van het nieuwe seizoen afgelopen zomer al zouden beginnen en de afleveringen dus binnenkort al uitgezonden zouden worden.

Door de wereldwijde pandemie pakte dat anders uit en werd een paar maanden terug onthuld dat de opnames waren verplaatst naar januari 2021.

Opnieuw uitstel
Maar ook januari lijkt te optimistisch. Actrice Jeri Ryan, die voor het eerst in jaren de rol van Seven of Nine zal spelen, liet dit namelijk weten via haar Twitter-account. Volgens Ryan zullen de opnames nu pas beginnen op 1 februari 2021. Lees hieronder de tweet van Ryan:



Het is nog onbekend wanneer de nieuwe afleveringen van Star Trek: Picard gestreamd kunnen worden.

Lees ook: 'Star Trek' brengt mogelijk veel Captains samen in 'Star Trek: Picard'

Lees ook: Keert dit iconische Star Trek-personage terug in 'Star Trek: Picard'?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jonge 'Fear the Walking Dead'-actrice met de dood bedreigd na ontwikkelingen in de serie
Series / Nieuws

Jonge 'Fear the Walking Dead'-actrice met de dood bedreigd na ontwikkelingen in de serie

Fear the Walking Dead-ster Alexa Nisenson is met de dood bedreigd vanwege handelingen van haar personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Soms gaan fans wel heel erg ver. Als je ze fans kan noemen tenminste. Alexa Nisenson meldt dat ze met de dood bedreigd werd, nadat haar personage een fanfavoriet personage in Fear the Walking Dead om het leven bracht.

Nisenson was op dat moment elf jaar oud. Haar personage doodde Nick Clark, een van de meest favoriete personages van heel wat fans. Het was behoorlijk verrassend, maar de reacties van fans gingen veelt e ver.

Niet op voorbereid
"Ik wist niet dat Charlie Nick zou doden toen ik mij bij de serie voegde," aldus Nisenson tijdens een interview met de Talk Dead to Me podcast. "Ik ontdekte het toen ik het scenario opende, en dacht: 'oh wow'".

"Ik was echt geschokt. Ik had het helemaal niet zien aankomen. Ik dacht dat ik na misschien vijf of zes afleveringen al klaar zou zijn"

Maar dat was dus niet het geval. De jonge actrice wist dat de fans zouden reageren, maar had niet verwacht dat het zo heftig zou zijn. De inmiddels veertienjarige actrice aan het woord: "Iemand ontdekte mijn adres en zei dat ze langs zouden komen om mij te vermoorden. Het werd wel heel persoonlijk en eng. Het was eng voor mij en voor mijn familie."

Lees ook: Gaat 'Fear the Walking Dead' Madison weer terugbrengen?

Lees ook: Er komt nóg een seizoen 'Fear the Walking Dead'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is nieuw op Amazon Prime Video te streamen
Series / Streaming-diensten

Dit is nieuw op Amazon Prime Video te streamen

Deze series zijn afgelopen week nieuw toegevoegd aan Amazon Prime Video.

Het was een rustige week op Amazon Prime Video. Vandaag zetten we de drie nieuwe series voor je op een rij. Het is niet zoveel als je normaal zou verwachten, maar in ruil daarvoor is er wel een heel nieuwe serie toegevoegd die je nu in z'n geheel kan streamen.

MacGyver (3 seizoenen): MACGYVER, een nieuwe kijk op het welbekende origineel, is een serie vol actie en avontuur rond de twintiger Angus 'Mac' MacGyver, die een clandestiene organisatie opricht binnen de overheid van de VS, waarbij hij zijn bijzondere gaven voor het verzinnen van ongebruikelijke oplossingen en zijn wetenschappelijke kennis inzet om levens te redden.

Bing (2 seizoenen): Deze kinderserie volgt het konijntje Bing. Hij heeft volop energie en leert van de wereld om hem heen.

The Expanse (S05E04): Marco's grootse plan shockeert de Aarde, mars en de Belt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.