Er lijken meer afleveringen van de Marvel-serie 'WandaVision' te verschijnen op Disney+

Aantal afleveringen 'WandaVision' onthuld?

Het jaar 2021 start groots voor Disney+ met de Marvel serie WandaVision.

Bram de Groot, 27 december 2020 om 16:37

Oorspronkelijk werd aangenomen dat de live action Marvel-series van Disney+ en Marvel Studios zouden gaan bestaan uit zes afleveringen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de shows vergelijkbaar is met die van de films.
Nu lijkt het erop dat WandaVision met Wanda Maximoff a.k.a. Scarlet Witch van actrice Elizabeth Olsen en Vision van acteur Paul Bettany uit meer dan zes afleveringen gaat bestaan. Dit blijkt via een officiƫle Disney website.

Tot en met 5 maart nieuwe afleveringen
"Op 15 januari 2021 start WandaVision op Disney +, het streamingplatform van Disney," luidt de vermelding. "De serie met Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff) en Paul Bettany (Vision) zal elke vrijdag een nieuwe aflevering krijgen en het einde van het debuutseizoen wordt bereikt op 5 maart."

Dit zou betekenen dat WandaVision acht afleveringen zou krijgen in paats van zes. Twee weken later op 19 maart start alweer het eerste seizoen van The Falcon and the Winter Soldier.

Lees ook: Het Marvel Cinematic Universe start in januari opnieuw met de komst van de eerste Marvel-serie op Disney+ 'WandaVision'

Lees ook: De series op Disney+ van Marvel Studios worden volstrekt unieke ervaringen

Bron: disneylatino

Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Marvel

Populair nieuws