search
Een nieuw seizoen 'Watchmen' is volgens Regina King best mogelijk
Series / Nieuws

Een nieuw seizoen 'Watchmen' is volgens Regina King best mogelijk

Watchmen-ster Regina King ziet een terugkeer zitten, maar denkt dit over haar personage.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als ze de kans krijgt, keert actrice Regina King met alle plezier terug voor Watchmen. Ze speelde de rol van Angela in het eerste seizoen van de serie die op HBO te zien was.

Maar het tweede seizoen lijkt er niet te gaan komen. Enerzijds omdat showrunner Damon Lindelof heeft gezegd dat hij het niet wil en anderzijds omdat HBO er nog geen besteld heeft. Toch denkt Regina King dat meer best mogelijk is.

Maar niet zomaar
"Als Damon van gedachten veranderd? Ja," zei King tegen Variety. 'Ik weet namelijk dat als hij het doet, dat iets betekent. Dan is er iets gebeurd. In alle eerlijkheid, denk ik wel dat Angela dan in de eerste aflevering dood gaat."

"Hoe Damon zelfs tot de keuze kan om dit te maken… het was een heel risicovolle onderneming. Om als witte man dit onderwerp te nemen. Iets te maken over de pijn die door de zwarte gemeenschap gevoeld wordt. Ik zei: 'okay, ben je echt zeker weten klaar hiervoor?'"

Hij was dat. "Hij vertelde mij over het schrijversteam dat hij verzameld had en toen wist ik dat het goed zou komen. Dat hij zich de moeite nam een geschiedenis te begrijpen die hij niet kende, waar we allemaal verbonden aan zijn. Dus ik weet niet of hij het zou doen, maar als hij het doet wordt het slim. Dan is het provocatief, en zet hij mensen weer tot denken aan."

Lees ook: Hoe maakte 'Watchmen' het allergaafste moment?

Lees ook: 'Watchmen' lost het laatste grote mysterie op
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen