Nieuwe Netflix Sci-Fi serie 'The Three-Body Problem' van de 'Game of Thrones'-makers vertraagd door mogelijke moordaanslag

Vertraging voor Netflix's The Three-Body Problem

The Three-Body Problem heeft een forse tegenslag te verwerken door een vergiftiging.

Jim Pedd, 28 december 2020 om 16:11

Eerder dit jaar hoorden we dat Netflix de rechten had bemachtigd op de Chinese boekenserie The Three-Body Problem. Maar die serie, geproduceerd door David Benioff en D.B. Weiss, heeft nu een forse tegenslag te verwerken.
Een van de uitvoerend producenten is in het ziekenhuis beland op 16 december. Lin Qi werd mogelijk vergiftigd. In Shanghai is ook een verdachte opgepakt, en dat is opmerkelijk genoeg een van de producenten van de serie.

The Three-Body Problem
Het verhaal van het Chinese mediabedrijf Caixin is nu dat Lin Qi overleden is. Dat zou een forse tegenslag voor de serie zijn. Het is nu niet zeker hoe het verder moet, maar mogelijk heeft de serie nu een nieuwe producent nodig.

Die zal dan gezocht en gevonden moeten worden, alvorens het werk weer verder kan. Het zou dus mogelijk kunnen zijn dat het nog even duurt voordat de boel doorgaat en echt op gang komt.

De serie zal draaien om een verhaal waarbij de Aarde een invasie van aliens te verwerken krijgt. Een verhaal dat begint in de jaren zestig en eindigt in het "einde van het universum en tijd zelf".

Lees ook: Netflix-producent 'The Three-Body Problem' van 'Game of Thrones'-makers vergiftigd

Lees ook: 'Game of Thrones'-bedenkers en 'Last Jedi'-regisseur maken sci-fi serie voor Netflix

Bron: CB

Lees meer over: The Three Body Problem, Netflix, Lin Qi, David Benioff, DB Weiss

Populair nieuws