search
Een spin-off van de serie 'Empire' gaat er niet komen bij FOX maar anderen tonen alweer interesse
Series / Nieuws

Een spin-off van de serie 'Empire' gaat er niet komen bij FOX maar anderen tonen alweer interesse

FOX heeft bekend gemaakt niet meer verder te zullen werken aan de 'Empire' spin-off...

FOX heeft aangekondigd niet meer verder te gaan met de eerder aangekondigde spin-off van de serie Empire. Toch betekent dit niet meteen dat de spin-off er niet meer zal komen.

Eerder dit jaar verscheen het nieuws dat er in opdracht van FOX een spin-off zou worden gemaakt van de serie Empire. Verantwoordelijk voor de spin-off zouden Taraji P. Henson en Christine Conley zijn. Zij waren in het verleden reeds betrokken bij respectievelijk de series Person of Interest en Prison Break.

De spin-off zou draaien rond Cookie Lyon, een personage die zou worden gespeeld door Taraji P. Henson. Ondanks het feit dat alles zo goed als in kannen en kruiken leek te zijn komt FOX nu toch met het nieuws dat ze niet meer verder gaat met het project.

ABC of Hulu
Bovenstaande lijkt natuurlijk zeer slecht nieuws te zijn voor veel fans van Empire. Zij keken namelijk reeds volop uit naar het verschijnen van de spin-off. Toch hoeft dit niet meteen te betekenen dat de spin-off er met zekerheid niet meer zal komen.

Op dit ogenblik doen reeds verschillende geruchten de ronde dat zowel ABC als Hulu bereid zouden zijn om de spin-off over te nemen. De originele Empire-serie werd gedurende zes seizoenen lang uitgezonden bij FOX. Het laatste seizoen ging eerder dit jaar in première.

Of deze spin-off er dus met andere woorden al dan niet nog zal komen lijkt dus vooral afhankelijk te zijn van de partijen Hulu en ABC.

Lees ook: Laatste seizoen 'Empire' eindigt eerder dan verwacht
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen