De futuristische serie 'Soulmates' is binnenkort ook in Nederland te streamen via Prime Video

Amazon Prime Video heeft de rechten van de futuristische serie gekocht...

Geoffrey Ketels, 28-12-2020 16:15

Binnenkort is de futuristische serie Soulmates van AMC in Nederland te streamen bij Amazon Prime Video. Deze laatste heeft namelijk bekend gemaakt de rechten van de serie te hebben gekocht.
Soulmates is nog maar recent, meer bepaald in de maand oktober van dit jaar, in première gegaan bij AMC. De serie speelt zich niet af in onze tijd, maar wel zo'n vijftien jaar in de toekomst. We schrijven een tijd waarin de wetenschap er in is geslaagd om te bepalen wie ieders zielsverwant precies is.

Het eerste seizoen van de serie Soulmates bestaat uit zes afleveringen. Voor elke aflevering geldt dat ze een uniek verhaal vertelt, telkens weer met nieuwe personages. Onder AMC-kijkers kon de reeks alvast rekenen op een warme ontvangst.

Februari
Heb jij Soulmates nog niet gezien en wil je daar nu graag verandering in brengen? Dat kan. Amazon heeft namelijk de rechten op de serie aangekondigd waardoor ze in het komende jaar op de streamingdienst te zien zal zijn.

Het eerste seizoen van de serie Soulmates is te bekijken op Amazon Prime Video vanaf 8 februari 2021. Hieronder geven we je alvast graag een voorsmaakje van wat de reeks allemaal voor jou in petto zal hebben.


Lees meer over: Soulmates, serie, series, Amazon, Amazon Prime, Amazon Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Hoe is het met 'Steve' uit 'Beverly Hills 90210'?

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix