search
Goed nieuws voor fans van razend populaire Netflix-serie 'Élite'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van razend populaire Netflix-serie 'Élite'

De opnames van het nieuwe seizoen van deze reeks zouden zijn afgerond...

Netflix heeft door middel van haar officiële Twitter-account bekend gemaakt dat de opnames van het vierde seizoen van Élite zijn afgerond. Dat is natuurlijk geweldig nieuws voor fans van de serie!

Het is reeds even geleden dat we de studenten van Las Encinas nog aan het werk hebben gezien. Daar zal weldra echter verandering in worden gebracht. Nu de opnames van het vierde seizoen zijn afgerond kunnen we de reeks wellicht snel op Netflix verwachten.

It's a wrap
Op het officiële account van Netflix op Twitter stond deze week "It's a wrap" te lezen. Bovendien deelde de streamingdienst ook meteen een aantal behind the scenes-beelden waarop de cast te zien was.

Op de behind the scenes-beelden zijn verschillende oude bekenden terug te zien. Het gaat hierbij niet alleen om Omar en Ander, maar ook om Guzman en Rebeca. Bovendien zijn ook de nieuwe gezichten op de foto's te zien. Denk hierbij onder meer aan Manu Rios, Carla Dí­az, Martina Cariddi en Pol Granch.

Wanneer we het vierde seizoen van Élite precies mogen verwachten op 's werelds bekendste streamingdienst is momenteel wel nog niet bekend.

Lees ook: Netflix stelt nieuwe cast voor vierde seizoen van 'Élite' voor
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen