search
Video laat zien hoe Boba Fetts schip in 'The Mandalorian' werkt
Series / Nieuws

Video laat zien hoe Boba Fetts schip in 'The Mandalorian' werkt

Slave I dook al op in eerdere Star Wars-films, maar fans vroegen zich altijd af hoe het schip precies werkt.

In zowel eerdere Star Wars-films als The Mandalorian zien we hoe Boba Fetts schip Slave I kantelt en verandert van vorm, maar hoe kan het dat zijn passagiers niet door het schip heen worden geslingerd? Deze vraag, die sinds jaar en dag door fans wordt gesteld, wordt nu beantwoord via een nieuwe video.

Ryan Church, Concept Art Supervisor van Lucasfilm, deelde namelijk onlangs een video waarop we een doorsnede zien van Slave 1, die aantoont hoe het schip van horizontale positie aan de grond verandert naar verticaal als hij vliegt. Je kunt de video hieronder bekijken:

Bekijk op instagram


Een zeer vernuftige manier om uit te leggen hoe het schip werkt, als je het ons vraagt! Hoewel we al zagen dat passagiers van Slave I geen nadelen ondervinden van de transformatie in de voorlaatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian, zien we nu hoe het mechanisme daadwerkelijk in elkaar steekt.

The Mandalorian seizoen 2 is nu te streamen via Disney+. The Book of Boba Fett, waarin Slave I ongetwijfeld opnieuw te zien zal zijn, bereikt de streamingdienst in december 2021.

Lees ook: Marvel-baas Kevin Feige werkte mee aan 'The Mandalorian'?

Lees ook: Bib Fortuna-acteur is dolenthousiast over zijn terugkeer in 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen