'Better Call Saul' seizoen 6 onthult straks nieuwe details over 'Breaking Bad'-personages

'Better Call Saul' onthult straks nieuwe dingen

Better Call Saul gaat straks details onthullen die we echt nog niet kenden.

Jim Pedd, 28 december 2020 om 16:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul zal ons nieuwe dingen leren over personages in Breaking Bad. Dat belooft Peter Gould, die de serie samen met Vince Gilligan bedacht.
"Ik denk dat we dingen gaan leren over de personages in Breaking Bad, die we niet wisten," teasede Gould. "En ik denk dat we dingen gaan leren over het lot van deze personages, waar fans geen weet van hebben. En dat ze hen in een ander voetlicht zullen plaatsen."

Beter einde
Het zesde seizoen is het laatste van de serie en rondt wat Gilligan betreft het Bad-universum af. Hij en Gould zijn er stellig van overtuigd dat de serie een beter einde krijgt dan Breaking Bad.

Wat we van het einde echter kunnen verwachten is nog altijd de vraag. Het zal moeilijk zijn om de boel te eindigen op een bevredigende manier voor de vele fans.

Die verwachten er immers nogal veel van en koesteren in veel gevallen de hoop dat dit toch niet het einde is. Hopelijk klopt dat ook en krijgen we de spin-off waar Giancarlo Esposito laatst nog over sprak, die in het verleden van Gus Fring duikt.

Lees ook: 'Better Call Saul' geeft duistere wending aan dit personage

Lees ook: Goed nieuws voor het laatste seizoen van 'Better Call Saul'

Bron: Deadline

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, Peter Gould, Vince Villigan

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws