'Better Call Saul' geeft duistere wending aan dit personage

Better Call Saul maakt dit personage duister

Er staat Kim Wexler mogelijk geen al te vrolijke toekomst te wachten in dit laatste seizoen.

Door onze nieuwsredactie, 25 december 2020 13:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er staan Kim Wexler heel wat te wachten in het zesde seizoen van Better Call Saul. De afgelopen vijf seizoenen van de serie zagen we nog hoe Jimmy McGill langzaam verwerd tot Saul Goodman.
Maar nu blijkt dat zoiets ook Kim Wexler, de vriendin van Jimmy te wachten staat. Hoewel we niet weten wat er met haar gebeurd is tegen de tijd dat Breaking Bad begint, lijkt het erop dat Kim Wexler een duister pad in gaat slaan.

Duister pad volgen
Actrice Rhea Seehorn sprak met Deadline over haar personage. "Ga je hier echt een duistere kant van haar zien? Jawel. Hij heeft Saul Goodman in onze relatie geïntroduceerd en zij brengt een eigen persoon mee. Er zit een soort zelfzuchtig martelaarschap aan te komen."

Dat betekent dat het dus nog heel interessant gaat worden als het verder gaat in het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul.

Eerder hintte maker Peter Gould al naar het lot van Kim. Ze nam van haar bureau, op het moment dat ze met haar werk stopte, een fles tequila mee en dat zou zomaar eens kunnen symboliseren hoe ze de verkeerde kant op gaat.

Lees ook: Goed nieuws voor het laatste seizoen van 'Better Call Saul'

Lees ook: Gaat er misschien nog een 'Breaking Bad' / 'Better Call Saul' spin-off komen rondom de keiharde drugsdealer Gus Fring?

Bron: SR

Lees meer over: Better Call Saul, Breaking Bad, Rhea Seehorn, AMC, Netflix

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws