Marvel werkt aan nieuwe series van o.a 'Ghost Rider' en 'Blade'

Marvel Studios werkt aan duistere series voor Hulu

Het MCU breidt zich uit met dus ook een mogelijke spin-off van 'Blade'.

Jim Pedd, 29 december 2020 om 12:35

Marvel Studios zou nog aan een hele rits niet-aangekondigde Marvel-series werken voor op Disney+. Kevin Feige weet al tien series te maken voor de streamingdienst, maar dat worden er mogelijk dus nog heel wat meer.
Marvel Studios was in zijn eerste tien jaar een studio die exclusief voor de bioscoop produceerde. Maar vanaf 15 januari is alles anders. Dan kan je namelijk acht weken lang elke week naar een nieuwe aflevering van WandaVision kijken.

Heel veel op komst
Die serie vormt het begin van heel veel content op de streamingdienst gemaakt door Marvel Studios. Maar er volgt volgens Mikey Sutton van Geekosity nog meer dat niet is aangekondigd.

Sutton stelt namelijk dat het MCU ook richting het horrorgenre gaat. Er zou volgens hem aan een aantal R-Rated projecten gewerkt worden, een deel voor Hulu en een ander deel voor Disney+.

Een daarvan zou moeten draaien om Ghost Rider, maar ook denkt men naar verluidt aan een Blade-serie genaamd Tomb of Dracula, eentje rond Deathlok en een serie die draait om Clea, een spin-off van Doctor Strange.

Bron: geekositymag

Lees meer over: Marvel Studios, MCU, Hulu, Disney Plus, Ghost Rider

Populair nieuws