search
Gerucht: Keanu Reeves is in gesprek met Disney+ voor een Marvel-serie
Series / Nieuws

Gerucht: Keanu Reeves is in gesprek met Disney+ voor een Marvel-serie

Weet Disney+ een van de meest populaire sterren van Hollywood te strikken voor een Marvel-serie?

Keanu Reeves zou op dit moment een beetje tussen twee van de grootste superheldenfranchises van Hollywood staan. Enerzijds wil DC Comics dat hij terugkeert als Constantine en anderzijds zou Marvel Studios willen dat de acteur een rol speelt.

Marvel-baas Kevin Feige was in het verleden al heel duidelijk: hij heeft regelmatig gesprekken met Keanu Reeves over een rol in het Marvel Cinematic Universe. Nu horen we dat die gesprekken behoorlijk serieus zijn.

Gesprekken voeren
Volgens de site Small Screen praat de acteur op dit moment met Marvel Studios over een mogelijke rol in een Disney+-serie. Daarvan zijn er heel wat die eraan zitten te komen, dus er is veel mogelijk.

De filmstudio werkt op dit moment namelijk aan maar liefst 25 films en televisieseries. Daarin zit vast wel een rol voor de charismatische Reeves, wiens imago in Hollywood niet stuk lijkt te kunnen.

Recent hoorden we nog dat Marvel mogelijk een horrorserie wil ontwikkelen voor Hulu of Disney+; wellicht dat Reeves daar dan een rol in zou kunnen hebben.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen