Harley Quinn en Hush in 'Gotham'?

Harvey Dent zal verder in de negende aflevering zijn opwachting maken.

Zilko Tarici, 14-10-2014 14:31

Vorige week werd er flink wat gespeculeerd tijdens het Gotham-panel dat plaatsvond tijdens de jaarlijke New York Comic Con. Producent en regisseur Danny Cannon liet een aantal interessante feitjes vallen over toekomstige afleveringen van de serie.
Ten eerste zal acteur Nicholas D'Agosto in de negende aflevering van Gotham voor het eerst te zien zijn als Gotham City District Atoorney Harvey Dent. Seriemoordenaar Victor Zsasz zal daarnaast voor het eerst te zien zijn in de zevende aflevering.

Cannon bevestigde ook dat acteur Jon Beavers NIET de Joker zal spelen. Beavers speelde een niet zo grappige komiek in de pilot-aflevering van de serie, wat leidde tot speculatie dat het personage een vroege versie van de beroemde clown zou zijn. Cannon zei dat de Joker in Gotham meer zal lijken op de incarnatie uit Alan Moore's The Killing Joke, maar dat het personage nog niet gelijk zal grappen en grollen. Of we ook Harley Quinn gaan zien? ''Dat komt nog wel'', antwoordde de cryptische Cannon.

Tijdens een interview met IGN liet Cannon ten slotte vallen dat Tommy Elliott en Leslie Thompkins hun opwachting zullen maken in komende afleveringen en dat de casting voor deze rollen volgende week zal worden aangekondigd.

Thompkins zal een rol spelen tijdens een moeilijke periode voor Jim Gordon. Elliott, die uiteindelijk schurk Hush zal worden, zal voorlopig slechts een leuke referentie voor de fans zijn.

De cast van de Gotham bestaat uit acteurs zoals Donal Logue (Harvey Bullock), Ben McKenzie (Detective James Gordon), Jada Pinkett Smith (Fish Mooney), David Mazouz (Bruce Wayne), Camren Bicondova (Selina Kyle), Sean Pertwee (Alfred), Zabryna Guevara (Captain Sarah Essen), Erin Richards (Barbara Kean) en Robin Lord Taylor (Oswald Cobblepoth, alias The Penguin).

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: gotham, ben mckenzie, danny cannon, robin lord taylor, jada pinkett

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix