search
Michael Horse en Michael Ontkean terug in 'Twin Peaks'?
Series / Nieuws

Michael Horse en Michael Ontkean terug in 'Twin Peaks'?

Vorige week werd aangekondigd dat de bejubelde serie in 2016 terugkeert.

Vorige week kwam het geweldige nieuws dat Showtime Twin Peaks terug op de buis zal brengen in 2016, maar hoe zit het met casting? Gaan we nieuwe gezichten zien of keren de oude castleden terug? Of allebei?


Hoofdrolspeler Kyle MacLachlan liet al een hint vallen via social media dat hij zal terugkeren, en het lijkt erop dat ook Michael Ontkean (die sheriff Harry S. Truman speelde) ook zal terugkeren. Dit nieuwtje is afkomstig van acteur Michael Horse, die op zijn beurt weer hulpsheriff Tommy 'Hawk' Hill speelde in de serie. Horse zei het volgende:

''Ik heb gehoord dat Michael Ontkean al terugkeren. Maar het wordt nog interessant. Er worden nieuwe personages geïntroduceerd, een aantal jonge meiden. Maar wat er de afgelopen 25 jaar is gebeurd met de oorspronkelijke personages is wat de fans echt willen weten.''

In Twin Peaks leidden Ontkeans Truman en MacLachlans Dale Cooper het onderzoek naar de moord van Laura Palmer (Sheryl Lee). Horse liet ook vallen dat Lynch hem onlangs heeft geprobeerd te bellen, maar dat hij het telefoontje heeft gemist. Hij hoopt wel dat Lynch hem bij de nieuwe afleveringen zal betrekken.

Het nieuwe seizoen van Twin Peaks wordt naar waarschijnlijk volgend jaar gefilmd.

Aanbevolen artikelen