'American Horror Story' krijgt vijfde seizoen

Het vierde seizoen brak alle kijkcijferrecords van de serie.

Jim Pedd, 14-10-2014 11:25

Het vierde seizoen van American Horror Story, ook wel bekend als Freak Show, ging gisteren in première met recordbrekende cijfers. Tien miljoen mensen stemden af op zender FX, om te zien hoe een slaperig stadje lastig gevallen wordt door doodenge circusmensen. Reden genoeg voor de zender om een vijfde seizoen te bestellen.
"De groei van The American Horror Story anthologie is de grootste van welke serie dan ook in de geschiedenis van FX," vertelde John Landgraf, CEO van FX Networks. "En dan hebben we het nog niet eens over de prijzen die gewonnen zijn."

Het vierde seizoen van American Horror Story toont de angstaanjagende gebeurtenissen als een rondreizend circus een klein stadje in de Verenigde Staten aandoet. Rollen worden, net als in eerdere seizoenen gespeeld door Jessica Lange, Sarah Paulson, Evan Peters, Angela Bassett en Frances Conroy.

Of zij ook terugkeren voor het vijfde seizoen, is nog niet bekend.

Bron: ComingSoon

Lees meer over: american horror story, seizoen 5, vernieuwd, seizoen, the fx, john landgraf, jessica lange, sarah paulson, evan peters, angela bassett, frances conroy, record, kijkcijfers

Populair nieuws