search
Kijkcijferrecord voor eerste aflevering 'The Walking Dead' Seizoen 5
Series / Video/clip/featurette

Kijkcijferrecord voor eerste aflevering 'The Walking Dead' Seizoen 5

Plus sneak peeks 'The Walking Dead' aflevering 'Strangers'Gisteren is op FOX de eerste aflevering verschenen van het vijfde seizoen van The Walking Dead, nadat de serie eergisteren al officieel van start ging op de Amerikaanse zender AMC. De aftrap heeft in de States maar liefst 17,3 miljoen kijkers getrokken. Dit is uiteraard een record voor de serie. Het oude record stond op 16,1 miljoen kijkers.

De eerste aflevering 'No Sanctuary' is ook behoorlijk goed ontvangen door de fans en het belooft veel goeds voor de komende vijftien afleveringen. De serie wordt overigens wel weer opgesplitst. Op 30 november wordt aflevering 8 uitgezonden op AMC, daarna volgt de break en op 8 februari keren Rick Grimes (Andrew Lincoln) en zijn gang weer terug. Acht weken later komt het vijfde seizoen ten einde en kunnen we ons opmaken voor het zesde seizoen.

Vele liefhebbers zullen waarschijnlijk alweer uitkijken naar aflevering 2. Deze draagt de titel 'Strangers' en hierboven en -onder zie je twee sneak peeks van de episode.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen