Zorgen over het verhaal in serie 'The Boys' seizoen 3

Het derde seizoen van 'The Boys' is in de maak

De showrunner over de uitdagingen van het derde seizoen van de keiharde superheldenserie.

Bram de Groot, 30 december 2020 om 19:05

Een van de beste series die op dit moment te zien is via streaming is de bijzonder gewelddadige superheldenserie The Boys. In 2019 verscheen seizoen één en eerder dit jaar was er het nog betere seizoen twee.
Ondertussen wordt er gewerkt aan het derde seizoen en showrunner en uitvoerend producent Eric Kripke sprak met Consequence of Sound over de status.

Zorgen over leuk en luchtig proces
"Wat me zorgen baarde over seizoen 3 is dat het erg leuk en luchtig was om deze te schrijven," vertelde Kripke. "Dat baart me zorgen. Het voelt prettig aan. Ik moet daarom eens goed in de spiegel kijken."

"Ik weet dat elk seizoen van een televisieshow een beetje moeilijker wordt, omdat al je oorspronkelijke beste instincten al zijn gebruikt. Dus je moet kijken naar een aantal onderwerpen die je in eerste instantie niet zou gebruiken in het verhaal," aldus Kripke.

"En die onderwerpen zijn altijd moeilijker om net zo groots en fascinerend te laten zijn als de eerdere dingen die je hebt gedaan. Het is dus een uitdaging," sluit de showrunner af die ook aangaf dat hij de lat erg hoog legt.

Seizoen 3 en spin-off in de maak
Naast seizoen drie van The Boys wordt er ook gewerkt aan een spin-off die zich afspeelt op school. De titel wordt G-Men. Daarnaast zou er ook gewerkt worden aan Supe Porn, gebaseerd op de snelle korte pornofilmpjes die te zien zijn in de aflevering "Butcher, Baker, Candlestick Maker".

Lees ook: 'The Boys'-ster geeft een wel heel erg bizar cadeau aan showrunner

Lees ook: 'The Boys'-serie zit vol met superhelden: maar hoeveel zijn er eigenlijk?

Bron: Consequence of Sound

Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Seizoen 3, G Men, Supe Porn

Populair nieuws