'The Boys'-serie zit vol met superhelden: maar hoeveel zijn er eigenlijk?

'The Boys': Hoeveel Supes zijn er eigenlijk?

The Boys heeft plek voor heel veel superhelden. En het zijn er meer dan je denkt.

Jim Pedd, 7 december 2020 om 18:47

Vought is de schurkachtige partij die achter de schepping van helden in het universum van The Boys zit. Maar hoeveel Supes zijn er eigenlijk gemaakt door de corporatie?
Alles begon toen de Nazi-wetenschapper Frederick Vought een substantie ontwikkelde die voor genetische mutaties in mensen zou zorgen. hij noemde het Compound V en in de jaren na de Tweede Wereldoorlog testte hij het op volwassen subjecten. De meeste daarvan gingen dood, en daarop realiseerde Vought zich dat kinderen de transitie konden overleven.

Lees ook: Je hoeft niet lang te wachten op 'The Boys' seizoen 3!

Honderden Supes
De wetenschappers van Vought boden ouders flink wat geld en roem in ruil voor het toedienen van Compound V aan hun kinderen. Tegen de tijd dat The Boys zich afspeelt, zijn er honderden individuen met superkrachten in de wereld. De meesten daarvan werken voor Vought.

Lees ook: 'The Boys' moet ten minste vijf seizoenen krijgen

In een reclame van de serie zien we dat er meer dan 200 superhelden werken voor Vought. Maar tegelijk zegt Starlight dat ze meedeed aan een superheldenwedstrijd in het kleine stadje waar ze opgegroeid was. Er zouden dus honderden Supes kunnen zijn. Bovendien zijn er geheime faciliteiten van Vought waar nog meer Supes zitten. Daar werkten onder meer Lamplighter en Gecko. Waar Stormfront werkten zaten tientallen individuen met superkrachten.

Zeer waarschijnlijk gaat het dus om duizenden Supes over heel de wereld.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Supes, Vought

Populair nieuws