'Superman & Lois' heeft een eerste trailer!

Eerste trailer Arrowverse-serie 'Superman & Lois'

Volgend jaar verschijnt de nieuwe Arrowversie serie Superman and Lois van The CW.

Bram de Groot, 31 december 2020 om 11:46

Nadat we de personages al eerder in het Arrowverse van de zender The CW zagen, debuteren Clark Kent a.k.a. Superman en Lois Lane binnenkort in het eigen tv-serie met de passende titel Superman & Lois. Nu is er de eerste volledige trailer.
In Superman & Lois komen de Man van Staal en de beroemdste journalist van Metropolis, Lois Lane, oog in oog te staan met een van hun grootste uitdagingen ooit: ouderschap. Het is Tyler Hoechlin die weer te zien zal zijn als de Arrowverse-Superman en Elizabeth Tulloch speelt Lois Lane.

Eerste volledige trailer
In de serie zien we onder meer zonen Jonathan Kent (Jordan Elsass) en Jordan Kent (Alexander Garfin). Dylan Walsh zien we als Samuel Lane en Wolé Parks als The Stranger. Hieronder de visuele trailer.


Vanaf 23 februari op The CW
De eerste aflevering "pilot" van Superman & Lois verschijnt op dinsdag 23 februari 2021 en uiteraard is Greg Berlanti weer de voornaamste drijvende kracht achter de DC-serie. De aansluitende afleveringen heten Heritage", "The Perks of Not Being a Wallflower", "Haywire" en "The Beacon".

Lees ook: 'Superman & Lois' seizoen 1: Dit moet je weten

Lees ook: Eerste foto Clark en Lois Kent in hun gewone kloffie voor 'Superman & Lois' -serie

Bron: The CW

Lees meer over: Superman and Lois, Elizabeth Tulloch, Tyler Hoechlin, Greg Berlanti, Arrowverse

Populair nieuws