search
'Cobra Kai'-serie moest deze verhalen oplossen van hoofdrolspeler Ralph Macchio
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-serie moest deze verhalen oplossen van hoofdrolspeler Ralph Macchio

Cobra Kai moest bepaalde verhalen van The Karate Kid duidelijk oplossen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Acteur Ralph Macchio sprak met de site CBR over de serie Cobra Kai. Hij vertelde dat hij wilde dat de serie elementen van The Karate Kid Part II opnieuw zou bekijken en noemde dat vroeg in de ontwikkeling van de serie.

Macchio vertelde dat, toen hij net in gesprek ging met makers Hayden Schlossberg, Josh Heald en Jon Hurwitz over een eventuele terugkeer, hij ook vertelde dat hij wilde dat losse verhaallijnen rond Daniel LaRusso opgelost zouden worden. Zo wilde hij een re√ľnie met zijn voormalige geliefde Kumiko.

Terugkeer in de serie
"Ik wilde dat altijd onderdeel maken van het dna van de serie," aldus Macchio. "Ik vertelde hen dat misschien al op de eerste of tweede dag dat we het over de serie hadden."

"Ik had altijd het gevoel dat, als ik terug zou keren, ik wilde weten hoe het verder ging met Daniel en Kumiko. Voor mijn gevoel hadden ze dat verhaal zo'n beetje laten vallen. The Karate Kid III was echt iets anders. Dus het was altijd wat apart voor mij dat Miyagi niet terugkeerde naar Yukie en waarom Daniel en Kumiko geen kans hadden gekregen. Ik zou dus dertig jaar later die losse draadjes op willen lossen."

Het derde seizoen zal dat doen, en is vanaf 1 januari te zien op Netflix.

Lees ook: Eerste recensies Netflix-serie 'Cobra Kai' seizoen 3 zijn binnen! Top of Flop?

Lees ook: Er zijn plannen voor maar liefst 6 seizoenen van Netflix-serie 'Cobra Kai'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen