Eerste recensies Netflix-serie 'Cobra Kai' seizoen 3 zijn binnen! Top of Flop?

Is het derde seizoen van Cobra Kai op Netflix de moeite waard, of toch niet zo?

Jim Pedd, 29 december 2020 12:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van Netflix-serie Cobra Kai begint eerder dan we verwacht hadden. De serie gaat op 1 januari al van start op Netflix. En dus zijn er ook nu al de eerste recensies.
Op RottenTomatoes zien we dat de serie een score van 96% heeft. Van de 23 recensies was er maar eentje negatief te noemen. "Door emotie te combineren met sterke humor, is het derde seizoen van Cobra Kai beter in vorm dan ooit."

Enkele recensies
Laten we maar meteen kijken naar een aantal van de verschillende recensies die te zien zijn op de site. De meest negatieve komt van Rolling Stone, waar we lezen dat "de spanningen tussen de verschillende dojo's allang te absurd voor woorden is geworden".

Maar er zijn ook heel wat positieve recensies te vinden. Paste Magazine schrijft bijvoorbeeld: "Zelfs met al het tiener-soap gebeuren, is dit zo duidelijk Johnny's verhaal" en "zou Cobra Kai absoluut niet werken zonder het genuanceerde werk van Zabka."

We lezen op AV Club: "het derde seizoen heeft zoveel momenten om te lachen en over-the-top twists, dat je maar terug blijft keren naar deze dojo's."

En op Entertainment Weekly lezen we tot slot: "Dit seizoen bevestigt wederom dat Cobra Kai een van de meest intelligente reboots in ons nostalgie-dronken tijdperk is."

Lees ook: 'Cobra Kai' seizoen 3 komt nóg eerder dan verwacht

Lees ook: Krijgt 'Cobra Kai' versterking van een Oscarwinnaar?

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Karate Kid, William Zabka, Ralph Macchio

Populair nieuws