'WandaVision'-maker is doodsbang voor de première van de serie op Disney+

'WandaVision'-maker is doodsbang voor de première

De druk op WandaVision is groot, het is namelijk de terugkeer van het MCU na achttien maanden.

Jim Pedd, 1 januari 2021 om 13:36

Het is achttien maanden geleden dat Marvel Studios een nieuwe film uitbracht. 2021 maakt een einde aan het lange wachten met de televisieserie WandaVision.
Regisseur Matt Shakman voelt nu behoorlijk wat druk. Tijdens een interview met SFX Magazine zei hij de druk nogal te voelen, nu hij Phase 4 mag starten.

Behoorlijk angstaanjagend
"Het is een eer, maar het is ook angstaanjagend," aldus Shakman. "Het voelt heel surrealistisch, net als alles op dit moment."

"Het feit dat we het eerste Marvel-project zijn dat sinds Avengers: Endgame uitgebracht wordt. Nou ja, dat had ik nooit durven dromen toen we met dit project begonnen. het is een mooie manier om Marvels werk in de streamingwereld te beginnen. Met een serie die een liefdesbrief aan de geschiedenis van televisie is, een perfecte manier dus voor de makers van de grootste blockbusters om de oversteek naar de televisie te maken."

De serie duikt in een bizarre tijd in het leven van Wanda Maximoff en Vision. Zij hebben een idyllisch leventje in de suburbs, maar niets is wat het lijkt en dat voelen ze al vrij snel. Vanaf 15 januari op Disney+ te zien.

Lees ook: Disney-serie 'WandaVision' brengt mogelijk dit personage weer terug

Lees ook: De realiteit is ver te zoeken in nieuw trailer 'WandaVision'

Bron: SFX

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Marvel Studios, Matt Shakman

Populair nieuws