search
Disney-serie 'WandaVision' brengt mogelijk dit personage weer terug
Series / Nieuws

Disney-serie 'WandaVision' brengt mogelijk dit personage weer terug

WandaVision lijkt een oude held terug te brengen voor het eerste seizoen op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Over iets meer dan twee weken keert het Marvel Cinematic Universe dan eindelijk terug, na een afwezigheid van maar liefst achttien weken. Voor het eerst krijgen we een televisieserie te zien.

Die serie is WandaVision en gaat op 15 januari van start op Disney+. Acht weken lang krijgen we een nieuwe aflevering te zien. Vandaag horen we dat er mogelijk een wel heel verrassend personage terugkeert.

Evan Peters als Quicksilver?
Toen Evan Peters toegevoegd werd aan de cast, werd al meteen gespeculeerd dat hij Quicksilver zou spelen in de serie, de rol die hij ook in de Fox-films rond de X-Men speelde.

Hij zou dan acteur Aaron Taylor-Johnson opvolgen, die de rol speelde in Marvel-film Avengers: Age of Ultron. En het zou zomaar kunnen dat dit inderdaad het geval is.

Een setfoto die online verscheen, laat zien dat Peters op de set staat. Hij heeft hetzelfde kapsel als de Peter Maximoff uit de X-Men films:Het zou natuurlijk goed kunnen dat het MCU eindelijk de X-Men toevoegt aan zijn franchise. Daar horen we al lange tijd verhalen over en WandaVision voegt het multiversum toe.

Lees ook: De realiteit is ver te zoeken in nieuw trailer 'WandaVision'

Lees ook: Er lijken meer afleveringen van de Marvel-serie 'WandaVision' te verschijnen op Disney+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen