'Vikings' seizoen 6: Wie is dit bizarre nieuwe personage?

'Vikings' seizoen 6: Wie is dit nieuwe personage?

Vikings brengt Alicia Agenson terug, terwijl zij eerder in een andere rol te zien was.

Jim Pedd, 1 januari 2021 om 11:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vikings is dan eindelijk terug voor zijn laatste afleveringen. Alle ogen zijn gericht op Alicia Agenson, wiens nieuwe personage een gamechanger zal zijn voor Ivar.
Agenson was al eens eerder te zien in de serie, maar keert nog eens terug voor de laatste afleveringen van de serie. Vandaag vertellen we je wat je moet weten over het persoange.

Alicia Agenson
De actrice speelde eerst de rol van Freydis en zal nu te zien zijn als Princess Katia. We vertellen je eerst over Freydis, daarna over Katia.

Freydis was een slavin die in het vijfde seizoen debuteerde en naar Ivar gebracht werd om geofferd te worden aan de goden. Maar haar angstloosheid richting hem en het feit dat ze wist hoe ze zijn ego moest strelen, leidde ertoe dat Ivar verliefd op haar werd. Hij bevrijdde haar.

Maar nadat hij weigert seks met haar te hebben (vrezend dat hij 'boneless' is en niet kan presteren in bed), drinkt Freydis zijn bloed en gaat ze naar bed met een slaaf om een erfgenaam te produceren. Het kind wordt geboren met een misvorming en voor dood achtergelaten door Ivar. Daarop werkt Freydis uit wraakzucht samen met Bjorn, Harald en Hvitserk om de koning te verslaan, wat ze toegeeft aan Ivar, die haar wurgt.

Princess Katia
Hoewel Freydis het niet overleefde, speelt Agenson ook de rol van een Russiche monarch, Princess Katia. Haar aanwezigheid zal meteen voor een schok zorgen bij Ivar, omdat zij zo erg veel lijkt op Freydis.

Hij vreest dat zij op de een of andere manier zijn aanval overleefd heeft en dat gaat voor problemen zorgen.

Lees ook: Zien we Ragnar Lothbrok misschien terug in het laatste seizoen 'Vikings'?

Lees ook: Waarom moet de hitserie 'Vikings' eigenlijk nu al eindigen?

Bron: Metro

Lees meer over: Vikings, Michael Hirst, Alicia Agenson

Informatie over de serie: Vikings

Populair nieuws