'Agents of S.H.I.E.L.D.'-ster Chloe Bennet heeft het coronavirus

Ook steeds meer acteurs worden geraakt door het besmettelijke virus.

Zilko Tarici, 03-01-2021 22:06

Chloe Bennet, de actrice die de rol van Daisy Johnson/Quake speelde in Agents of S.H.I.E.L.D., is positief getest voor COVID-19.
De langlopende serie kwam in 2020 na zeven seizoenen aan zijn einde. Het was een van de laatste series van Marvel TV, dat uiteindelijk werd overgenomen door Marvel Studios.


Hoewel Agents of S.H.I.E.L.D. nooit een enorme hit bleek voor ABC, had de serie een vaste schare fans. Hierdoor liep de series langer dan verwacht. Oorspronkelijk werd er veelal vastgehouden aan de ontwikkelingen in het Marvel-filmuniversum, maar in latere seizoenen werd de serie meer zijn eigen ding met inventieve verhaallijnen.

Bennet liet afgelopen week via haar Instagram-account weten dat ze corona heeft. Via haar Stories gaf ze aan dat ze op eerste kerstdag wakker werd met hoge koorts en bijna niet kon ademen.

Meerdere familieleden van Bennet zijn tevens geraakt, wat het een zware week maakte voor de familie Bennet. Bennet liet gelukkig weten dat het nu redelijk goed gaat met iedereen. Daarbij riep ze haar fans op om het virus zeer serieus te nemen.

Lees ook: Het lijkt erop dat 'Agents of S.H.I.E.L.D.' terugkeert

Lees ook: 'Agents of SHIELD': Hier hebben de makers spijt van

Bron: Chloe Bennet

Lees meer over: Chloe Bennet, Agents of SHIELD, Clark Gregg, Marvel, Ming Na Wen

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam