search
'Doctor Who' teaset terugkeer van geniale spin-off serie 'Torchwood'
Series / Nieuws

'Doctor Who' teaset terugkeer van geniale spin-off serie 'Torchwood'

Torchwood zou zomaar eens terug kunnen keren, denken we gezien de special deze week.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Holiday Special van Doctor Who lijkt de terugkeer van Torchwood subtiel opgezet hebben. De kans lijkt zomaar te bestaan dat Chris Chibnall de spin-off serie tot leven wekt.

Het laatste seizoen van Torchwood kwam in 2011 op televisie uit. De serie kwam heel plotseling tot een einde, toen maker Russell T. Davies - die toen net het vierde seizoen opgenomen had in Los Angeles - terug moest naar het Verenigd Koninkrijk. Daar was zijn echtgenoot Andrew Smith in behandeling genomen voor hersenkanker.

Terugkeer kan
Nu lijkt het erop dat een terugkeer van de serie mogelijk is. In de serie zien we Captain Jack Harkness, het personage van John Barrowman dat ook een rol had in Torchwood, terugkeren namelijk.

In de laatste momenten wordt ernaar gehint dat Jack en Gwen weer samenwerken. "Sorry, ik was de tijd even vergeten," zegt Jack in een vaarwelgesprek tegen de Doctor. "Gwen Cooper zegt trouwens hallo; ze zegt ze een Dalek versloeg met een motorfiets en de bokshandschoenen van haar zoon."

"Hoe dan ook, ik blijf voorlopig op de Aarde en ga haar weer zien. Ik zal je bellen", aldus Jack. Waarmee die terugkeer zomaar mogelijk lijkt!

Lees ook: 'Doctor Who' vindt een nieuwe companion voor het dertiende seizoen

Lees ook: Wanneer kan je 'Doctor Who' seizoen 13 gaan bekijken?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen