'Chilling Adventures of Sabrina'-ster flink geschrokken van het einde van de Netflix-serie

'Chilling Adventures of Sabrina'-ster geschrokken

Kiernan Shipka vond het einde van haar Chilling Adventures of Sabrina maar erg schokkend.

Jim Pedd, 2 januari 2021 om 19:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Chilling Adventures of Sabrina is voorbij. Het einde is zo definitief, dat een revival er niet in lijkt te zitten. Fans moeten het dus doen met de vier seizoenen (of delen zoals Netflix ze noemt) die er zijn.
Niet iedereen is daar even blij mee. Zo is actrice Kiernan Shipka, die ons de afgelopen jaren heeft weten te verrassen als Sabrina, het niet eens met het einde zelf.

Het einde
Aan het einde van de serie offert Sabrina zichzelf op om de mensen te redden die gevangen zijn geraakt in The Void. Het personage kwam dus echt om het leven, hoewel ze wel naar het hiernamaals ging.

Shipka vond dat maar niets: "Ik was echt heel erg verrast. Ik denk dat ik hetzelfde dacht als iedereen, namelijk dat Sabrina niet dood kon. Ze is Sabrina. Ze kan niet dood. En toen dacht ik: 'Oh, er zijn geen nieuwe pagina's meer. Dat is het. Maar het is een dramatisch einde."

"Aan het einde van de dag, denk ik dat het laat zien dat ze iemand is die echt alles voor anderen over heeft. En ze offert zichzelf op voor het groter geheel en dat is heel knap. En ik denk dat het mij emotioneel heel erg geraakt heeft. Het is geen gemakkelijk einde om te verwerken."

Lees ook: De eerste recensies van Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 4 zijn binnen: top of flop?

Lees ook: 'Chilling Adventures of Sabrina' van Netflix moest dit veranderen voor het laatste seizoen

Bron: ET

Lees meer over: Chilling Adventures of Sabrina, Kiernan Shipka, Netflix, Einde

Populair nieuws