De Marvel-serie 'WandaVision' onthult eindelijk weer een nieuwe naam

Tot op heden werden er maar weinig namen voor de Marvel-show onthuld.

Bram de Groot, 04-01-2021 15:03

Eind volgende week debuteert de eerste aflevering van de serie WandaVision op Disney+. In deze eerste nieuwe Marvel-serie op de streamingdienst lijken maar zeer weinig personages te spelen. Nu is er eindelijk weer eens een nieuwe naam onthuld.
Actrice Grey DeLisle-Griffin heeft onthuld dat ze een rol in de serie heeft. En dan wel een stemrol. Via Twitter laat ze weten dat haar stem is te horen in WandaVision. Grey DeLisle-Griffin is vooral bekend van het inspreken van Daphne in de Scooby-Doo franchise.

Grey DeLisle-Griffin in WandaVision
Het is nog niet bekend welke rol ze invult. De kans bestaat dat ze een CGI-figuur inspreekt. Er zijn vele opties. Er zijn geruchten dat er opvallende figuren gaan opduiken, van Mephisto tot Nightmare. Ook zou ze een voice-over van een televisieshow kunnen inspreken.

Het is reeds bekend dat Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff / Scarlet Witch), Paul Bettany (Vision), Kathryn Hahn (Agnes), Teyonah Parris (Monica Rambeau), Kat Dennings (Darcy Lewis) en Randall Park (Jimmy Woo) de belangrijkste rollen hebben. Vanaf 15 januari start WandaVision op Disney+.Lees ook: 'The Avengers' in nieuwe beelden van Marvel-serie 'WandaVision'
Lees ook: Dit zijn de 4 belangrijkste personages in de Marvel-serie 'WandaVision'
Lees ook: Marvel trapt 2021 af met spectaculaire beelden 'WandaVision'

Bron: Twitter

Lees meer over: WandaVision, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Marvel, Kat Dennings, Kathryn Hahn

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie