Amazon Prime Video voegt deze series nieuw toe in januari

Prime Video voegt deze series toe in januari 2021

Amazon Prime Video heeft alvast een hele kleine preview vrijgegeven op januari 2021.

Jim Pedd, 5 januari 2021 om 12:09

Een hele kleine preview van Amazon Prime Video voor januari 2021. Iets later dan we ook hadden verwacht, maar goed, hij is eindelijk binnen.
Prime Video onthulde vandaag welke series we kunnen verwachten in de loop van deze maand. Het zijn helaas niet zo heel veel titels, maar mogelijk krijgen we later een nieuwe, grotere update.

11 januari: American Gods seizoen 3
American Gods is het legendarische verhaal van een onvermijdelijke oorlog tussen de mythologische Oude Goden en de technologische Nieuwe Goden. Ricky Whittle speelt de ex-crimineel Shadow Moon, een man in dienst van de mysterieuze Mr. Wednesday, gespeeld door Ian McShane ("Deadwood", "John Wick"). Hij ontdekt dat zijn charismatische, maar ook onbetrouwbare baas, niet alleen de Noorse All-Father god Odin is, maar hij is ook de vader van Shadow's. In seizoen 3 verdringt Shadow zijn lot en vestigt hij zich in het idyllische besneeuwde stadje Lakeside, Wisconsin. Dit doet hij om zijn eigen pad te ontdekken, geleid door de goden van zijn zwarte voorouders, de Orishas. Maar, hij zal al snel ontdekken dat de stille wateren van deze stad diep, donker en bloederig lopen, en dat je niet zomaar kunt weigeren een god te zijn. De enige keuze, en een keuze die je moet maken, is wat voor god je gaat worden.

15 januari: James May: Oh Cook
James May is geen chef. Maar dat is het hele punt: je hoeft geen briljante kok te zijn om heerlijk eten te maken. Hij neemt ons mee naar het Verre Oosten, de Med en de lokale kroeg - allemaal vanuit zijn comfortabele keuken. Hij zal heerlijke recepten bedenken die je zelf kunt maken, met ingrediënten die je ook echt kunt kopen. En dat alles zonder de gebruikelijke tv-kookkunst. De serie is gebaseerd op James zijn eerste kookboek Oh Cook!: 60 easy recipes that any idiot can make’. Het kookboek wordt gepubliceerd Pavilion Books op 29 oktober 2020.

22 januari: Star Trek Lower Decks
Star Trek: Lower Decks richt zich op de ondersteunende bemanning van één van de minst belangrijke schepen van de Starfleet, de U.S.S Cerritos, en speelt zich af in het jaar 2380. Stuurmannen Mariner, Boimler, Rutherford en Tendi moeten hun taken en hun sociale leven gewoon voortzetten, terwijl het schip regelmatig wordt opgeschrikt door een hoeveelheid sci-fi verschijnselen.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Maandpreview

Populair nieuws