'Gestoorde' race om 'WandaVision' van Disney+ op tijd af te krijgen

Race om WandaVision van Disney+ af te krijgen

WandaVision is op 15 januari te zien, maar komt de serie op tijd af?

Jim Pedd, 6 januari 2021 om 13:22

Op 15 januari kunnen we de eerste live-action serie van Marvel Studios zien. Elke week komt er dan een aflevering op Disney+ te staan van WandaVision.
Regisseur Matt Shakman sprak met SFX Magazine over de aankomende serie. Volgens hem voelde het hele team zich alsof er enorm veel druk stond op het op tijd afronden van de serie.

Pas net af
"We waren pas net klaar voordat de serie op televisie te zien zou zijn, dus het wordt nu een gestoorde eindsprint om op tijd klaar te zijn, nog meer dan het geval is bij Marvel-films," aldus Shakman.

"Het feit dat we een post-proces in het midden hebben gehad, stond ons toe om sneller klaar te zijn als het geval was geweest als we gewoon alles hadden opgenomen en daarna begonnen waren met de postproductie."

Toch zorgde het voor een bijzondere situatie bij het maken van de serie. "Het is wel interessant als regisseur, al vond ik het ook een beetje schizofreen aanvoelen om in alle stadia van ontwikkeling tegelijk te zitten. We nemen letterlijk elke stap in het proces tegelijk."

Lees ook: Eindelijk actie in TV-trailer 'WandaVision' van Disney+

Lees ook: Paul Bettany wil ook na 'WandaVision' terugkeren als Vision

Bron: SFX

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Matt Shankman

Populair nieuws