search

Ons nieuws van woensdag 6 januari 2021

Het compleet nieuwe seizoen van 'Dexter' begint op stoom te komen
Series / Nieuws

Het compleet nieuwe seizoen van 'Dexter' begint op stoom te komen

Dexter revival van Showtime trekt Clancy Brown aan in grote rol.

Verleden jaar werd er een compleet nieuw seizoen van de serie Dexter aangekondigd. Het revivalseizoen met Michael C. Hall heeft nu een grote nieuwe naam aangekondigd.

De zender Showtime kondigde even geleden aan dat Dexter voor één seizoen terugkeert, met tien afleveringen. Het is nu bekend geworden dat acteur Clancy Brown een grote rol gaat spelen.

Clancy Brown in Dexter
Brown gaat de rol spelen van het personage Kurt Caldwell, de belangrijkste schurk van de serie. Caldwell wordt beschreven als de onofficiële burgemeester van het stadje Iron Lake. Hij heeft de Amerikaanse droom gerealiseerd door na het besturen van grote vrachtwagens, net als zijn vader, in bezit te komen van meerdere vrachtwagens en de plaatselijke vrachtwagenstopplaats.

Het personage wordt omschreven als krachtig, genereus en geliefd bij iedereen. Hij is een echte man van de mensen. Als hij je vriend is, dan zit je goed. Is hij je vijand, dan moet je een engeltje op je schouder hebben.

Brown speelde eerder in de serie Billions als het personage Waylon "Jock" Jeffcoat. Ook had hij rollen in de films Highlander en The Shawshank Redemption, ook als de minder aardige personages.

Lees ook: 'Dexter' heeft heel wat goed te maken bij de fans
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' TV-trailer laat zien dat er geen hoop meer is
Series / Video/clip/featurette

'Star Trek: Discovery' TV-trailer laat zien dat er geen hoop meer is

De situatie ziet er echt niet goed uit voor de crew van de Discovery en de Federation.

We krijgen bijna de finale van het derde seizoen van Star Trek: Discovery te zien. Komende vrijdag is de dertiende aflevering te zien en dan houdt het dus al op.

In dit nieuwe seizoen staat een mysterieuze ramp centraal: de Burn. Die leidde ertoe dat de status quo in heel het universum op z'n kop is komen te staan. De Federation is drastisch verkleind en veel minder machtig. Centraal staat tot nu toe het achterhalen van de oorzaak van de Burn, en de strijd tegen de Emerald Chain.

Nieuwe promo
Vandaag is er een nieuwe promo verschenen voor de finale. Die laat zien dat het gevecht tussen de Discovery, de Federation en de Emerald Chain allerminst voorbij is.

Maar het ergste van alles is dat de promo laat zien dat niemand gaat winnen op deze manier. Burnham en de anderen moeten tot de laatste persoon vechten tegen de Emerald Chain en dat zou tot een ramp kunnen leiden: een scenario waarin ze bijna niet kunnen winnen.



Het derde seizoen komt vrijdag tot een einde. Op 18 januari zet Netflix namelijk de aflevering online. Er wordt al gewerkt aan een vierde seizoen.

Lees ook: Dit is het meesterplan van de 'Star Trek: Discovery'-schurk

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' onthult de gore waarheid over replicators
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney wilde 'The Book of Boba Fett' al maken sinds de aankoop van Lucasfilm in 2012
Series / Nieuws

Disney wilde 'The Book of Boba Fett' al maken sinds de aankoop van Lucasfilm in 2012

Na veel valse starten krijgt de beroemde premiejager eindelijk zijn eigen project.

Ondanks dat The Book of Boba Fett officieel werd aangekondigd aan het einde van het tweede seizoen van The Mandalorian, heeft Disney al jaren zijn zinnen gezet op een project rondom de premiejager.

Boba Fett geldt sinds zijn opwachting in The Empire Strikes Back in 1980 als een van de populairste Star Wars-personages, maar het was pas in het tweede seizoen van The Mandalorian dat het potentieel van het personage volledig werd benut. Lucasfilm werkte echter al jaren aan een project waarin Boba centraal zou staan.

Valse start na valse start
Sinds Disney Lucasfilm kocht in 2012 lagen er al plannen voor een Boba-project. Josh Trank (Fantastic Four) zou oorspronkelijk een film over hem maken, maar verliet in 2015 het project. Daarna probeerde James Mangold (Logan) het in 2018. Maar ook hij kreeg het niet voor elkaar.

Het succes van The Mandalorian bleek uiteindelijk het ideale moment te zijn om Boba Fett weer in de schijnwerpers te zetten. En dat leidt nu dus tot de serie The Book of Boba Fett, die eind dit jaar wordt verwacht.

Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan een reeks andere Star Wars-series: een over Obi-Wan Kenobi, een over Ahsoka Tano, een over Cassian Andor en een over Lando Calrissian. Gouden tijden dus voor Star Wars-fans!!

Lees ook: 'Star Wars'-acteur Temuera Morrison (Boba Fett) ook in 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Lees ook: 'Star Wars'-serie 'The Book of Boba Fett' wordt veel korter dan verwacht
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' vindt mogelijk een zéér beroemde hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie 'The Mandalorian' vindt mogelijk een zéér beroemde hoofdrolspeler

Robert Downey Jr. zou mogelijk een belangrijke rol spelen in het derde seizoen van The Mandalorian.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Mandalorian vindt mogelijk zijn grootste ster tot nu toe. We horen vandaag namelijk dat Robert Downey Jr. getekend zou hebben, of in elk geval in gesprek is, voor het nieuwe seizoen.

Bounding into Comics meldt dat Robert Downey Jr. en maker Jon Favreau in gesprek zijn voor een rol voor de acteur in The Mandalorian. Downey Jr. zou een significante, terugkerende, rol hebben in de serie van Disney+. "Mogelijk gaat het om een langetermijncontract".

The Mandalorian
De rol is "mogelijk heel anders dan de Iron Man / Tony Stark rol die RDJ zo lang gespeeld heeft," aldus de bron. "Hij zou ook zijn uiterlijk significant moeten aanpassen."

Mogelijk speelt Downey Jr. dan straks een schurk in de serie, die geen menselijke oorsprong heeft. Eentje waar we dan meteen aan moeten denken is Grand Admiral Thrawn, waarvan we weten dat die straks een rol heeft in het Star Wars-universum van Jon Favreau op Disney+.

Het derde seizoen van de serie wordt in 2022 verwacht. De opnames gaan van start nadat The Book of Boba Fett opgenomen is.

Lees ook: Krijgt 'Star Wars' ook R-Rated series na immense succes van 'The Mandalorian'?

Lees ook: 'Star Wars'-ster dolblij met terugkeer in 'The Mandalorian'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een hele lijst met met de grootste nieuwe Netflix-series voor 2021
Series / Featured

Een hele lijst met met de grootste nieuwe Netflix-series voor 2021

Weer enorme lijst met nieuwe series die dit jaar nieuw op Netflix verschijnen.

Een paar dagen geleden keken we nog naar de Netflix-series die in 2021 een nieuw seizoen krijgen. Hieronder zie je een flinke waslijst met nieuwe series die dit jaar op de streamingdienst verschijnen.

Uiteraard staan er weer een aantal opvallende, grotere series gepland voor 2021. Denk dan aan de live action-serie Resident Evil, de superheldenserie Jupiter's Legacy, de horrorserie Midnight Mass en de historische drama-/actieserie Vikings: Valhalla.

Lijst met nieuwe Netflix-series in 2021
Onderstaande lijst is redelijk volledig, maar bepaalde series zouden door de coronacrisis uitgesteld kunnen worden naar 2022. Daarnaast verschijnen er waarschijnlijk ook de nodige internationale en aangekochte series op Netflix.

Anatomy of a Scandal (drama)
Angry Birds: Summer Madness (animatie)
Behind Her Eyes (thriller)
Brand New Cherry Flavor (horror)
Clickbait (drama)

Colin in Black & White (biopic)
Country Comfort (komedie)
Cowboy Bebop (actie)
DeadEndia (animatie)
Fate: The Winx Saga (fantasy)

Firefly Lane (drama)
Ginny & Georgia (drama)
Halston (biopic)
Headspace Guide to Meditation & Headspace Guide to Sleep (docu)
History of Swear Words (komedie)

Inventing Anna (biopic)
Jupiter's Legacy (superhelden)
Lost Ollie (animatie)
Maid (drama)
Maya and the Three (animatie)

Midnight Mass (horror)
Pieces of Her (thriller)
Resident Evil (live-action)
Resident Evil: Infinite Darkness (animatie)
Sex/Life (komedie)

Shadow and Bone (fantasy)
Sweet Tooth (superhelden)
The Netflix Afterparty (komedie)
The Serpent (drama)
Vikings: Valhalla (drama)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: 'The Walking Dead'-serie met LHBTI-hoofdpersoon op komst
Series / Nieuws

Gerucht: 'The Walking Dead'-serie met LHBTI-hoofdpersoon op komst

De The Walking Dead-franchise krijgt mogelijk eindelijk wat meer diversiteit in de hoofdpersonen.

Hoewel The Walking Dead richting het einde holt, is de franchise voorlopig nog niet voorbij. Er komen spin-offs, series krijgen nieuwe seizoenen en er wordt gewerkt aan drie bioscoopfilms.

Vandaag horen we via de regelmatig betrouwbare Daniel Richtman dat er gewerkt wordt aan een spin-off met een LHBTI-hoofdpersoon. Er was in de series tot nu toe niet gigantisch veel ruimte voor LHBTI-personages, dus dat zou een mooie ontwikkeling zijn.

Steeds groter
De Walking Dead-franchise wordt steeds groter. We krijgen sowieso drie films te zien die draaien om Rick Grimes en de avonturen die hij beleeft bij de Civic Republic.

Naast die drie films krijgen we nog dertig afleveringen van The Walking Dead, verspreid over een derde deel van het tiende seizoen (zes afleveringen) en een 24 afleveringen tellend elfde seizoen.

Daarna komt er een spinoff rond Daryl en Carol, wederom gespeeld door Norman Reedus en Melissa McBride. Bovendien krijgt Fear the Walking Dead nog een nieuw seizoen en geldt dat ook voor The Walking Dead: World Beyond. Tot slot weten we dat er ook nog een anthologieserie genaamd Tales of the Walking Dead komt.

Lees ook: 'The Walking Dead'-films gaan lekker gruwelijk en bloederig worden

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 10 krijgt een nieuw personage: dit is 'm!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Secret Invasion' gaat een heldin tot een schurk maken?
Series / Nieuws

Marvels 'Secret Invasion' gaat een heldin tot een schurk maken?

Secret Invasion zou zomaar een heel ander perspectief kunnen bieden op Captain Marvel.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel komt met een Secret Invasion-serie voor Disney+. Die draait om losgeslagen Skrulls die de Aarde binnenvallen. Mogelijk zullen we dan Captain Marvel behoorlijk duistere dingen zien doen.

De serie wordt gebaseerd op een verhaallijn waarin de Skrulls van plan zijn om de Aarde te veroveren nadat ze hun thuiswereld verliezen. Met behulp van hun superkrachten - namelijk andere vormen aannemen - vervangen ze mensen op sleutelposities, waaronder ook superhelden. Een aantal van de vervangers weten niet eens dat ze Skrulls zijn.

Invasie van de Skrulls
Der serie zal dus draaien om een invasie van een aantal losgeslagen Skrulls, en laat onder meer Nick Fury en Talos terugkeren. Nu is het vermoeden dat Captain Marvel ineens een stuk minder lief zal blijken te zijn.

De site Screen Rant stelt op basis van de film die we over Captain Marvel zagen, dat het personage onderdeel uitmaakte van de Kree Starforce, toen die oorlog voerde met de Skrulls.

De Skrulls zouden Captain Marvel verantwoordelijk kunnen houden voor alles wat ze deed toen ze nog een bondgenoot van de Kree was. Wellicht dat ze dus helemaal geen heldin meer is straks, maar een kwaadaardig, alhoewel gemanipuleerd, wezen.

Lees ook: Gave poster voor Marvels 'Secret Invasion'-serie

Lees ook: Captain Marvel ook te zien in Nick Fury-serie?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde voor hitserie 'Cobra Kai' is al bekend maar geen zorgen.. dat duurt nog wel even
Series / Nieuws

Einde voor hitserie 'Cobra Kai' is al bekend maar geen zorgen.. dat duurt nog wel even

Het einde van Cobra Kai is al bedacht, maar zal nog even op zich laten wachten.

De makers van Cobra Kai weten waar ze het verhaal van hun Karate Kid-vervolg willen laten eindigen. Mocht je nu vrezen dat het snel voorbij is, hebben we goed nieuws voor je.

Showrunners Josh Heald, Jon Hurtwitz en Hayden Schlossberg spraken met TVLine over de toekomst voorbij het vierde seizoen van de serie. Ze weten al hoe de boel moet eindigen, en dat zal niet met het vierde seizoen zijn.

Een eindspel bedacht
"We hebben al een eindspel in gedachten," aldus Heald. "We hebben dat al een tijdje, en dat bevindt zich niet in het vierde seizoen. Het zit daar ver voorbij."

"In onze gedachten hebben we meerdere seizoenen aan verhaal te vertellen voordat we bij het eindspel kunnen komen. Het zal een discussie zijn die we met onze nieuwe partners bij Netflix moeten voeren."

Daarvoor moeten wat vragen beantwoord worden: "Kunnen we dat eindspel schrijven? Kunnen we weten dat het eraan zit te komen? Dat is bij televisie niet altijd het geval en dat respecteren we. Op dit moment proberen we te schrijven zoals we dat aan het begin bedacht hadden, op dat tempo ook."

Lees ook: 'Cobra Kai' brengt mogelijk nog meer oude bekenden uit 'The Karate Kid'-film terug

Lees ook: Productie 'Cobra Kai' seizoen 4 begint nog deze maand
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ wordt duurder maar er is een manier om toch te besparen!
Series / Featured

Disney+ wordt duurder maar er is een manier om toch te besparen!

Door een jaarabonnement af te sluiten op Disney+ kan je flink wat geld besparen.

Op 23 februari wordt Star toegevoegd aan Disney+. Daar kunnen we heel wat nieuwe content verwachten die je nu niet kan vinden op de streamingdienst, namelijk content die specifiek voor volwassenen gemaakt is.

Vanaf diezelfde dag wordt een abonnement op Disney+ ook iets duurder, 2 euro per maand om precies te zijn. Waar je nu 6,99 euro per maand betaalt, wordt dat vanaf 23 februari 8,99 euro per maand. Een jaarabonnement gaat van 69,99 euro naar 89,99 euro. Maar het is mogelijk om geld te besparen.

Een jaar besparen
Goed, om wat geld te besparen op je Disney+ abonnement, hoef je maar vijf stappen te volgen. We zetten ze voor je op een rij.

1. Log allereerst via je internetbrowser in op Disney, of doe het via de browser van je mobiele telefoon.

Let op: Dit werkt niet via de mobiele app van Disney+.

2. Klik op 'Account' of 'Account beheren' als je op je mobiel zit.
3. Helemaal onderaan staat de optie 'Abonnement opzeggen'. Klik erop en volg de stappen.

Heb je dat allemaal gedaan? Dan begint het wachten. Je ziet staan per wanneer je Disney+ abonnement afloopt. Je moet wachten tot de dag daarna. Dus stel dat er staat dat je abonnement op 1 februari afloopt, volg dan de rest van de stappen op 2 februari.

4. Goed, log weer in op Disney+.
5. Sluit dan een jaarabonnement af voor 69,99 euro per maand. Op die manier kan je toch weer wat geld besparen komend jaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie Cobra Kai' laat er bepaald geen gras over groeien
Series / Nieuws

Netflix-serie Cobra Kai' laat er bepaald geen gras over groeien

De productie van 'Cobra Kai' seizoen 4 begint nog deze maand.

Het derde seizoen van de serie Cobra Kai verscheen op 1 januari van dit jaar op streamingdienst Netflix. Nu wordt er al naarstig gewerkt aan het vierde deel uit de reeks.

In eerste instantie zouden fans nog geduld moeten koesteren tot 8 januari vooraleer het derde seizoen van Cobra Kai zou verschijnen. Daar bracht Netflix verandering in door de lancering te vervroegen, meer bepaald naar 1 januari. Het derde seizoen werd ongelofelijk goed onthaald waardoor er geen enkele twijfel meer bestaat over het verschijnen van een vervolg.

Sterker nog, ondertussen is bekend gemaakt dat de productie van het vierde seizoen nog deze maand zal worden aangevat. Of hoe men duidelijk het ijzer wil smeden terwijl het heet is...

4 maanden
De productie van het vierde seizoen van Cobra Kai zou worden aangevat op 20 januari. Als alles volgens plan verloopt zou de laatste productiedag dan 15 april moeten zijn. De opnames zullen naar ondertussen goede gewoonte terug gebeuren in Atlanta, Georgia.

Wanneer we het vierde seizoen van Cobra Kai op Netflix kunnen verwachten is momenteel nog niet bekend.

Lees ook: Het einde van seizoen 3 van Netflix-hit 'Cobra Kai' uitgelegd
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De controversiële serie 'Bonding' seizoen 2 komt snel naar Netflix
Series / Nieuws

De controversiële serie 'Bonding' seizoen 2 komt snel naar Netflix

De ietwat controversiële serie krijgt deze maand een vervolg op de streamingdienst...

Het eerste seizoen van de serie Bonding was vrij verrassend te noemen. Nog deze maand verschijnt het vervolg op Netflix.

Er bestaan heel wat redenen waarom deze serie de aandacht van veel Netflix-abonnees heeft getrokken. In eerste instantie zijn er de korte afleveringen die net iets langer dan 15 minuten duren. Het eerste seizoen verscheen op de streamingdienst in april 2019.

Het eerste seizoen bestond uit in totaal 7 afleveringen die je dus perfect in twee uur tijd kon kijken. In januari 2020 werd door Deadline bevestigd dat er met zekerheid nog een tweede seizoen zou verschijnen. Het was Rightor Doyle die naar aanleiding van de bekendmaking het volgende liet optekenen:

"Bedankt Netflix, maar ook aan jou, onze kijkers overal ter wereld, om allemaal zo verslingerd te raken aan deze fijne serie. We zijn bijzonder dankbaar dat jullie hebben genoten van het eerste seizoen en presenteren jullie weldra het vervolg."

Januari
Reeds eerder werd door Netflix aangegeven dat het tweede seizoen van Bonding deel zou gaan uitmaken van de line-up voor de maand januari. Toch bleef de reeks vooral uitblinken in afwezigheid... tot 31 december 2020. Toen verscheen het tweede seizoen plots wel in de line-up voor deze maand.

Het tweede seizoen van Bonding zal bestaan uit 8 afleveringen en is te bekijken op Netflix vanaf 27 januari!

Lees ook: Kinky trailer Netflix-serie 'BONDiNG' over BDSM
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans zeer teleurgesteld de serie  'Dare Me' krijgt geen nieuw seizoen
Series / Nieuws

Fans zeer teleurgesteld de serie 'Dare Me' krijgt geen nieuw seizoen

Het eerste seizoen werd in maart van vorig jaar nog toegevoegd aan Netflix...

Het leek er in eerste instantie allemaal heel goed uit te zien voor de serie Dare Me. Groot is de verrassing dan ook dat er nu toch wellicht geen tweede seizoen meer zal komen.

De serie Dare Me is gebaseerd op de roman van Megan Abbott die verscheen in het jaar 2012. Het eerste seizoen van de serie werd in de Verenigde Staten uitgezonden op USA Network. De reeks liep daar van december 2019 tot en met maart 2020.

Toen de laatste van 10 afleveringen in de Verenigde Staten was uitgezonden verscheen de reeks ook op Netflix. De reacties waren gemengd, maar bleven overwegend positief. Op de gespecialiseerde website IMDB krijgt het eerste seizoen een score van 6,7/10.

Geen vervolg
Dat er nu toch geen vervolg zal verschijnen is opvallend en vooral teleurstellend voor de fans. Een echte reden voor het niet verlengen van de serie werd door USA Network in ieder geval niet gegeven.

Heb jij nog helemaal niets gezien van deze serie en zou je toch graag het eerste seizoen willen bekijken? Dat kan uiteraard nog altijd op Netflix. Ook de onderstaande trailer geeft je alvast een leuk voorsmaakje!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-films moeten flink gruwelijk en bloederig worden
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-films moeten flink gruwelijk en bloederig worden

The Walking Dead brengt ons straks drie films. Die moeten enorm bloederig worden.

Er wordt hard gewerkt aan een spin-off film rond Rick Grimes. Het personage verdween in het negende seizoen van The Walking Dead spoorloos, maar zal nog terugkeren.

Nu horen we via Daniel Richtman dat de films die gemaakt worden rond Rick Grimes, een keiharde R-Rating gaan krijgen. Scott Gimple, als het ware de eindbaas van het Walking Dead-universum, zei al eens dat de films vermoedelijk een 17+ rating zouden krijgen.

Heel duister
"De film moet iedereen eren die zijn tijd en leven in de serie gestoken heeft," aldus Gimple. "Het is de vervolmaking van jaren en jaren aan verhalen, maar ik weet zeker dat mensen ook langs gaan komen omdat het gewoon enorm leuk is."

Als het publiek Rick weer ontmoet, is het zes jaar geleden dat hij samen met Anne weggehaald werd door een helikopter. We krijgen dan ook "een heel andere Rick" te zien.

De opnames van de zombiefilm, die "voor iedereen, dus ook nieuwkomers" gemaakt wordt, zouden in de lente gaan beginnen. De film moet mogelijk eind dit jaar nog te zien zijn.

Lees ook: 'The Walking Dead' seizoen 10 krijgt een nieuw personage: dit is 'm!

Lees ook: 'The Walking Dead'-fans zullen blij zijn: Rick Grimes keert terug in 2021
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Gestoorde' race om 'WandaVision' van Disney+ op tijd af te krijgen
Series / Nieuws

'Gestoorde' race om 'WandaVision' van Disney+ op tijd af te krijgen

WandaVision is op 15 januari te zien, maar komt de serie op tijd af?

Op 15 januari kunnen we de eerste live-action serie van Marvel Studios zien. Elke week komt er dan een aflevering op Disney+ te staan van WandaVision.

Regisseur Matt Shakman sprak met SFX Magazine over de aankomende serie. Volgens hem voelde het hele team zich alsof er enorm veel druk stond op het op tijd afronden van de serie.

Pas net af
"We waren pas net klaar voordat de serie op televisie te zien zou zijn, dus het wordt nu een gestoorde eindsprint om op tijd klaar te zijn, nog meer dan het geval is bij Marvel-films," aldus Shakman.

"Het feit dat we een post-proces in het midden hebben gehad, stond ons toe om sneller klaar te zijn als het geval was geweest als we gewoon alles hadden opgenomen en daarna begonnen waren met de postproductie."

Toch zorgde het voor een bijzondere situatie bij het maken van de serie. "Het is wel interessant als regisseur, al vond ik het ook een beetje schizofreen aanvoelen om in alle stadia van ontwikkeling tegelijk te zitten. We nemen letterlijk elke stap in het proces tegelijk."

Lees ook: Eindelijk actie in TV-trailer 'WandaVision' van Disney+

Lees ook: Paul Bettany wil ook na 'WandaVision' terugkeren als Vision
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.