search
Zien we deze jonge Avenger ook in 'The Falcon and the Winter Soldier'?
Series / Nieuws

Zien we deze jonge Avenger ook in 'The Falcon and the Winter Soldier'?

Er komt waarschijnlijk nog een Young Avenger naar het Marvel Cinematic Universe.

Het Marvel Cinematic Universe krijgt komende jaren een enorme uitbreiding op Disney+. De oorspronkelijk eerste serie op de streamingdienst, The Falcon and The Winter Soldier, werd door corona vertraagd en verschijnt nu in mei. In die serie krijgen we waarschijnlijk ook een Young Avenger te zien.

Via Murphy's Multiverse wordt duidelijk dat When They See Us-acteur Elijah Richardson de rol van Eli Bradley gaat spelen in The Falcon and The Winter Soldier. En laat hij nu nou net ook een belangrijke rol in de comics hebben.

Patriot in Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier
Eli Bradley is in de comics de kleinzoon van Isaiah Bradley. Hij is een eerder resultaat van het Super-Soldier programma en een alternatieve versie van Captain America. De kleinzoon krijgt van zijn grootvader een bloedtransfusie en verwerft daarmee de vaardigheden van een Super Soldier.

Volgens Murphy's Multiverse speelt Richardson de rol in twee afleveringen, dus waarschijnlijk zien we hem niet direct als Patriot, een van de oprichters en origineel leider van de Young Avengers. Deze groep wordt naar verwachting grotendeels op Disney+ geïntroduceerd.

De aftrap van The Falcon and The Winter Soldier staat gepland voor 19 mei en dat is naar verluidt slechts een week na de laatste aflevering van WandaVision.

Lees ook: Nieuwe 'Falcon and the Winter Soldier'-serie heeft een enorm budget
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen