Nieuwe 'Falcon and the Winter Soldier'-serie heeft een enorm budget

Enorm budget 'Falcon and the Winter Soldier'-serie

Acteur Georges St. Pierre vindt het een van de grootste series waar hij ooit aan heeft gewerkt.

Jim Pedd, 3 januari 2021 om 23:31

Een van de acteurs die terugkeer voor Falcon and the Winter Soldier zegt dat de Disney+-serie de grootste is die hij ooit gemaakt heeft.
Acteur Georges St. Pierre is te zien als Barroc the Leaper, nadat hij eerder in de film Captain America: The Winter Soldier die rol speelde. De voormalig UFC-kampioen keert nu terug als Barroc voor de Disney+ Original.

Grootste ooit
De serie is behoorlijk duur en zou rond de 10 miljoen dollar per aflevering gekost hebben. St. Pierre is dan ook onder de indruk van hoe groot alles op de set was.

"Het heeft een gigantisch budget. Het is het grootste dat ik in mijn leven gedaan heb. Het is echt groot," aldus Georges. "Ik volg al een tijdje lessen om een acteur te worden. En werk hier echt heel hard aan."

"Ik ben erg trots op het werk dat ik voor de serie gedaan heb. En kan niet wachten tot mensen kunnen zien wat het resultaat daarvan is. Ik ben een beetje een nerd in het universum. Ik denk dat die passie mijn avontuur in mixed martial arts beïnvloed heeft. Toen ik in de kooi was, voelde ik mij als een superheld en toen ik de arena verliet, was ik weer een normaal mens."

Lees ook: Marvel-helden zijn gevechtsklaar op foto 'The Falcon and the Winter Soldier' serie

Lees ook: 'The Falcon and the Winter Soldier'-serie gered door een van de hoofdrolspelers

Bron: inspiredtraveler

Lees meer over: Falcon and the Winter Soldier, Georges St Pierre, Marvel, Disney Plus

Populair nieuws