Fans zeer teleurgesteld de serie 'Dare Me' krijgt geen nieuw seizoen

Dramaserie 'Dare Me' krijgt geen tweede seizoen

Het eerste seizoen werd in maart van vorig jaar nog toegevoegd aan Netflix...

Geoffrey Ketels, 6 januari 2021 om 13:24

Het leek er in eerste instantie allemaal heel goed uit te zien voor de serie Dare Me. Groot is de verrassing dan ook dat er nu toch wellicht geen tweede seizoen meer zal komen.
De serie Dare Me is gebaseerd op de roman van Megan Abbott die verscheen in het jaar 2012. Het eerste seizoen van de serie werd in de Verenigde Staten uitgezonden op USA Network. De reeks liep daar van december 2019 tot en met maart 2020.

Toen de laatste van 10 afleveringen in de Verenigde Staten was uitgezonden verscheen de reeks ook op Netflix. De reacties waren gemengd, maar bleven overwegend positief. Op de gespecialiseerde website IMDB krijgt het eerste seizoen een score van 6,7/10.

Geen vervolg
Dat er nu toch geen vervolg zal verschijnen is opvallend en vooral teleurstellend voor de fans. Een echte reden voor het niet verlengen van de serie werd door USA Network in ieder geval niet gegeven.

Heb jij nog helemaal niets gezien van deze serie en zou je toch graag het eerste seizoen willen bekijken? Dat kan uiteraard nog altijd op Netflix. Ook de onderstaande trailer geeft je alvast een leuk voorsmaakje!


Lees meer over: Dare Me, serie, USA Network, Netflix, series

Populair nieuws